Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha, ovo ko dokaz :) Ali tako to ide kad se listici salju faxom. Ima li u makedonskom FS kakav original...
fotoshop ! :D ;)
Haj Boga ti idi gledaj Barcelonu i suti... p.s. ne volim real. komentar ti nema smisla.
Kad je vidio da su rezultati izasli u javnost poceo je da se ulizuje Mourinhu je svjestan da ga u nekim kombinacijama ovaj moze jos nekad trenirati. Corav vidi da su djecje igrice koje Mourinho prosipa od kad je postao trener.
slazem se da je uefa puna lazovcina i lopova.... ....ali sta reci za nas balkan - mi smo uvijek bili postenjacine? :D postavlja se pitanje - ko je koga prevario od dva lopova?
Ovo je ona licemjerna komunikacija gluh-glup.Covjek je lijepo rekao da je glasao za Murinja,ali da je neko promijenio na DelBoskea.Sa ovom (bezze) fotokopijom u UEFA-i su se pokrili pravno,a svi znamo da im ni Cosa Nostra nije ravna...