Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji ste vi glupani. Imaju senzore 3d slike i pravilo da lopta cjelim svojim obujmom mora preci liniju i pitam vas ako 1 mm je na liniji i sudija sudi aut ili korner kick bili bio japan ostecen ? Vecina vas je tokmaka i ne postuje pravila kako na poslu tako i na ulici pa bi uvodili neka svoja pravila kao ovdje nema veze sto nije u potpunosti izasla korner kick je zato sto je vise od pola preslo..glupo ili ne glupo lopta nije izasla isto kao i ono milimetarsko zaledje hr protiv belgije
Šta je obujam?
Cigani su namjerno izgubili utakmicu jer im je poraz odgovarao bolje od bilo kojeg drugog ishoda. Da Bog da ih na*uzio Maroko.
Maroko je već na*uzio Belgiju i Kanadu, igrao neriješeno s Hrvatskom. Imaju sasvim realne izglede da nogiraju konkvistadore s prvenstva.
Krucijalni dokaz je lopta postavljena, vjerovatno rukom, blizu linije dan nakon utakmice. Ne kazem jest, nije, nego mi smijesno.
Valjda gol aut liniju, a ne gol liniju Klixe!!
Nisam znao da to nije ista linija hahahaha. Vjeruj prijatelju svom, nekad je pametnije ne ostaviti nikakav komentar
VAR je nigerijac😂
Ovaj VAR je najveća varalica.
veci baksuzluk nego kad mi nismo prosli u osmine finala
i opet samo slika, ne znamo kretanje lopte, sto nisu komplet projekciju stavili vec samo sliku, i sad mi ko glupi i ne znamo da su je mogli zaustaviti 3 4cm prije i evo za malo, nikakav ovo uvid nije
Kako je samo pomoćni sudija ovoliko precizan 😂
Glupost. Svi su vidjeli da je izasla lopta, ali i da nije, pustili bi oni gol kasnije, isto bi bilo. Vratice se ovo Spancima, znali su plakat 2002 kad su lafo pokradeni protiv J. Koreje, kao i zabari isto.
Jest sjenka od lopte na terenu ali lopta je duboko van terena....
Unistili fudbal. Jos malo gledat ce se i dlake za offside. Ako im je ovo pravilo nek igraju onda sa kockastom loptom. Jel lopta dodiruje liniju ? Ne. Ali njena sjena je na liniji ipak je IN :D
Bas si lolek
Znaci ti si profesor Baltazar
Ovako su video objavili kad su nama ofsajd svirali protiv Nigerije...