Zbog rasizma navijača
0
FIFA kaznila HNS sa 19.000 eura
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije BOSANSKI portal,kad nas svako moze vrijedjati i mater BOSANSKU jebavati a da niko ne reaguje.Neka vas je sram.
kada se Vi dovedete u situaciju da vam NIKE nudi ekskluzivni ugovor na 30 mil.eu(citaj-trideset miliona eura)za naredne 4 godine,pa kad Vi budete u situaciji da taj isti NIKE dovede FLY Emirates za slicnu sumu novaca,pa kad Vi budete u situaciji da Deutche T-kom u ugovoru podpise 20 mil.eura za izgradnju nogometnih kampova na hrvatskoj obali,pa kad Vi budete u situaciji da se zbog Vas posvadjaju MOL i OMV,momentalno najvece naftne kompanije u siroj regiji oko glavnog sponzorstva reprezentacije,pa kad Vi budete tako interesantni da na odluke FIFE i UEFE direktno utjecu veliki GIGANTI zbog vlastitih interesa,i kad Vi budete 5.reprezentacija svijeta,tek tada cete shvatiti zasto su kazne takve kakve jesu,i zasto se kaze da VELIKI uvijek imaju zastitu.
\"kaiser\" jebem ti oca cetnika i mamu bosanku
et sta znaci biti iz \"velike\" zemlye... nemozes im nist ni rec, a pogotov demonstrirat Pa na kosevu, ti isti hrvati su \"crtali\" kukaste krstove... pevali pyesme, od svog tompsona... itd itd ima yedna stara izreka: \"SRBI I BOSANCI IMAYU CIGANE, HRVATI NEMAYU, YER SU ONI CIGANI\" ya