Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zao mi rumuna sad sta ce im lulic radit
pun pogodak. bravo smrt nacizmu (nacionalnom socijalizmu), sloboda narodu
Pise ti TUNIR glupane haha :D
dali ce biti tekma sa albanijom u zenici niko je ne spominje... jesul nasi spremni za organizovat,jer nama treba mjesec za organizaciju.
Dolazimo i mi u rumuniju ako nas pusti gazda Hans...
JEL TO U RUMUNIJI TUNIR U SJEDEĆOJ !?
IVICU OSIMA za DOZIVOTNOG PREDSJEDNIKA RBiH !!!
Dragi navijaci i simpatizeri nase svetinje, danas sam pokazao modifikovanu tabelu nase grupe koju su Rumuni postavili na svojoj stranici nakon suspenzije FSBiH. Nisam se nadao onakoj reakciji... ima da ih ujedaju u Rumuniji! Kako ne bi doslo do nekih vecih posljedica strucni stab i ja smo odlucili da Emir Spahic uzima svaki 20 minuta po jednu tabletu za smirenje (UB_ICE NEKOGA U RUMUNIJI i ETO TI BELAJA) dok se tekma ne zavrsi. Kod Salihovica je odredjen malo laksi tretman. On ce morati uzimati tabletu savko 45 min, to jes\' prije tekme i na pauzi. Podrav Vas PAPE p.s. h3bacemo im majku!!!
bolje da prenesete malo vijesti kako je ovo primljeno u Rumuniji, kad se samo sjetim kako su se radovali nakon nase suspenzije,ali neka, nasi igraci ce im sve to vratiti sa kamatom...
Super vjesti, uhapsen Krme Ratko Mladic, a nama zeleno svjetlo za Repku :-) Elhamdulillah.
Želimo ulicu u Sarajevo na ime legende Ivice Osima !!!!!
opet smo in... bravo!
Ivica Osime na ku.rcu nosi me.. :D
kako ćemo ih poderati Osimu, respect!
kako ba u srijedu ,zar nije juce bio sastanak
OSIME, JEDNO VELIKO HVALA...munaru ću ti napraviti....