Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
chuk norris kada je cuo za suspenziju bih,automatski je izbacio FIFU I UEFA
ISPLATITE RADNICIMA PLATE I PRESTANITE IZRABLJIVATI JADNE LJUDE STOKO KAPITALISTICKA !!! BOJKOT CINEMA CITY \"\"\"
ocam saveza kome :) http://www.youtube.com/watch?v=yDBQ1Qi7JWk
Gledaj ovog vlaskog chobana iz svicarske naso da prica o Ilirskom imenu \"Bosna\" i O Bosnjacima!! Hahha chobane pa ime tvoje nacije je dao Vatikan i to ponizno i znaci sluga! Servia-Zemlja sluga\' Toliko o edukaciji nepismeni vlaski chobane iz svicarske
Jel ja tebe dobro razumijem pa ti hoces da procjenu gospodina kentadždis revidiras? Od izdaje turcima i primajuci naziv \"Bosnjak\" od istih, sta na njihov jezik znaci \"praznoglavi\" pa do veliku poznanost iz raznih viceva gdje je glavna karakteristika da je taj isti vemoa glup! Naravno vracajuci se na godinu 1991 kad je taj \"narod\" opet imao izbor da na kreativni nacin sebi nadje neki naziv, taj isti izabere \"Bosnjak\" sta znaci vec ono gore navedeno. Po mom misljenju taj izbor naziva stvarno pokazuje koliko je taj narod Bosnjacki, to jest praznoglavi-glup... Naravno, razumijem te da ti je tesko pripadati praznoglavcima ali citajuci tvoj komentar mogu ti potvrditi da 100% sa razlogom pripadas tom istom... Uzivaj!
@kentadždis \"U prevodu Schaerlaeckens kaze da u BiH ne moze biti jedan predsjednik i slaze se sa Srbima i Hrvatima\" Posto ih direktno uvrstava u jedne od muslimanskih zajednica uporedjivajuci ih sa sunitama, sitama i kurdima iz jedne temeljito destabilizirane kvazidemokratije? On se ne slaze sa Srbima i Hrvatima, nego ih kvalificira kao ravnopravne sudjelovnike u stvaranju *ovana, moj jarane! \"a glupi Bosnjo mu aplaudira. hahahaha glupi Bošnjo! \" ....u gornjem primjeru si zbilja \"opravdao\" tvoju bistrost...^^ Smijem li ti moj ud u tvoja usta smjestiti, posto onako nista pamento iz njih izlazi? Hvala na odgovoru..
Ljudino, svaki komentar koji sam od tebe procitao je bio glup, pravi si glupi Bosanac (Bosnjak). Tebe treba sto prije izgenocidirati! Ali da te nesto naucim jer zivim u CH: Svicarska NEMA tri nacije, NEMA tri kulture i NEMA tri jezika!!!!!!!!!!! Svicarska ima JEDNU naciju, Svicarsku, i 20% stranaca! Svicarska ima JEDNU religiju hriscanstvo, i dva smijera, rimo-katolicki i protestantizam!!! I ima CETRI jezika, njemacki, franzuski, italijanski i romans! Rat medju dva smijera hriscanstva je bio 1847 i trajao je 27 dana. Znaci, ono sto je se u BIH desilo 1992-1995 u CH je bilo prije 150 godina. I velika razlika je, sto su se u CH dvije strane pomirili i odlucile graditi zajedno jednu drzavu. A u BiH se nisu pomirili i nece skoro i teze svi svojoj strani. Eto, da edukujem par jednog glupog Bosnjaka...
Šteta za nogomet ali Uefa i Fifa to ne toleriraju.Ali ništa čudno u ovoj držabvi.Ne funkcionira ništa pa ni nogomet.
Svicarska ima bukvalno tri razlicite nacije,razlicite kulture i jezika pa ima jednog Predsjednika i drzave i fudbalskog saveza! tako ce i Bosna,kome se ne svidja moze odmah poceti da pakuje kofere u zemlju gdje to tako \"ima \" Nadamo se pomoci USA i ostatka civilizovanog svijeta!Dosta je vise primitivnog chobanskog nacionalizma i fasizma!
Bice jedan Fudbalski Savez sa jednim Predsjednikom! Kome se ne svidja,moze preseliti u zemlju gje \"imaju\" po tri predsjednika u jednom savezu!! Hajte gdje je \"bolje\" niko vas ne zadrzava!
kisla mi je glOva ljudi
Kaže ovako: \" Schaerlaeckens smatra da je prirodno što se tri strane u našoj zemlji nisu mogle dogovoriti o Statutu koji će podrazumijevati jednog predsjednika Saveza, te pita: \"Da li biste od sunita, šita i kurda u Iraku tražili da izaberu jednog lidera?\" U prevodu Schaerlaeckens kaze da u BiH ne moze biti jedan predsjednik i slaze se sa Srbima i Hrvatima a glupi Bosnjo mu aplaudira. hahahaha glupi Bošnjo!
Zna FIFA kako svjet funkcionise al neznaju nasi Cobani iz NSBiH ...stoko jedna mrs napolje sram vas bilo bakcili jedni iz saveza...
odlican osvrt, pa sta drugo ocekivati kad\' je seljadija sjedila u FSBIH..neka su ih smjenili. Samo da vidim sto ce u sljedecem FSBIH sjediti i jedan seljak vise.
Upravo objavljeno na FATA TV : -Zbog velike žalosti Suspendikosa za Reprezentacijom Bošnjačke samouprave i mnoštva suza , porastao je vodostaj Drine . hahahahhahahaahahahahahahahahahhaahahahahahahahahhahaahahha
E baš su vam FIFA i UEFA ove proljetne dane uljepšali.Još kada Zlaja doda svoje.Ma što vam je.A istim stopama (FIFE i UEFE)je krenuo.Ma što vas briga imat ćete jednu lijepu malu simpatičnu državicu i još ljepši mali Nogometni savez.
podigla vas iz pepela pa nam malo snage dala pa vas opet bez milosti u pepeo zatrpala Od fife i uefe suspenzija od \"mardara\" pjesma od \"kaPosko\" glazba http://www.youtube.com/watch?v=-ns4_ET5oVQ