Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smiju li makar rekreativno xD
12 000 KN ZARADE u zadnjih MJESEC DANA!!! ovo su jedni od rijetkih koji su IZDOMINIRALI kladionice!! sljedeci im ciklus počinje ovaj vikend, požurite se i pridružite se pobjedničkom timu!! ONI NISU ALKOHOLIČARI I PROPALICE, ONI SU BETOHOLICARI I RASTURAJU KLADIONICE!!! http://betoholicari.bloger.index.hr/
Eno vam turske Superlige pa je čitavu ugasite
Ne mozes nekome zabraniti da se bavi nogometom.... Opet klix
"doživotnu zabranu bavljenja bilo kojim poslom povezanim sa nogometom." Mogu im zabraniti ucesce u svemu sto je vezano za FIFAu. Od ucesca u svim mogucim ligama koje odgovaraju FIFAi pa do prodaje lopti klubovima iz tih liga - jer mogu klubove opaliti kaznom za krsenje propisa FIFAe. Mogu i dalje igrati ispred kuce. I po kojekakvim seoskim ligama. Predavat fizicko u skoli negdje?
Da ali ne mogu im zabraniti bavljenje nogometom, ovdje iniciram na naslov koji pokazuje nepismenost novinara da sastavlja smislene recenice ili jednostavnim rijecnikom receno naslov je glup. Mislim da se mogu baviti poslom oko prodaje igraca ili menadzerskim poslom, da mogu ucestvovati u organizovanju nekih nogometnih aktivnosti, moze prodati zemlju da se napravi stadion ili ga dati u zakup, mogu proizvoditi sportsku odjecu sto dalje znaci proizvoditi odjecu za nogometase, pistaljke za sudije, krec za linije, mreze za golove, zastave za kornere a ne samo da ih ogranice na predavanje fizickog ili igranje nogometa amaterski.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
što nisu juventus ugasili?