Leonardo
0

"Fergusonova boca vina bit će mi gorka"

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nogometaši Milana poraženi su 4-0 na Old Traffordu u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Manchester United s ukupnih 7-2 izborio je četvrtfinale natjecanja što je prokomentirao strateg "rossonera" Leonardo.
  • Znali smo da moramo napraviti nevjerojatno težak posao da bismo okrenuli poraz iz prve utakmice, no Manchester je jako startao u utakmicu i već na otvaranju postigao gol. Iskreno, vjerovao sam u prolazak nakon prve utakmice, a nadu bazirao na tome kako smo je odigrali.

  • Bili smo suprotstavljeni momčadi koja je imala svoju večer i koja je puna talenta željnog dokazivanja. Ipak, konačan rezultat posljedica je našega pada kada smo spoznali da su nam tri gola potrebna za prolazak.

  • Ne želim kriti da je osvajanje Lige prvaka bio jedan od naših ciljeva, a doživjeli smo poraz i to težak poraz od sastava koji je također veliki pretendent na naslov. Usto, koji je i u sjajnoj formi - odao je Leonardo priznanje Manchester Unitedu od čijeg je menadžera Sir Alexa Fergusona po završetku utakmice dobio bocu vina na dar.

  • Zbog poraza će ono biti gorkoga okusa. Nažalost, u nogometu je to tako, neko mora pobijediti, a neko izgubiti. Ono što je važno jest prijateljstvo, "fair play" i priznanje da je netko toga dana bio bolji - zaključio je Milanov trener.