Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala ku..rcu da su shvatili da je nani obicna rupa od igraca
konacno je i Ferguson skonto ovog narkomana i ublehu.... najmanje 2x ga je FIFa uhvatila pod dopingom, al cincar eskiviro, fol prehladjen itd.... ma smetlje obicno
DETALJNA ANALIZA UTAKMIca LIGE PRVAKA 22.8.2012 4fudbal.com/category/tip-dana
cigani su na cijeni nazalost
ma nek je on protiv BiH odigro utakmicu zivota, mamu mu njegovu
Oni duguju igracima preko milion KM , jer kad neko dode da podigne velike pare npr. 20 000 KM oni samo kazu promjenila se kvota i da je isplata 1 000 KM , vec ih je tako 20-ak ljudi tuzlo.
U pitanju je kladionica SportPlus, a ne Supersport,
KLADIONICA Supersport je toliko JADNA da mi neki dan nisu prihvatili opkladu od 50 km na 3 para, a kvota je bila oko 7! Valkjda su se uplassili da im ne uzmem pare, ili da imam dojavu od A. Fergusona da ce ManU izgubit od Evertona. Listic sam odigrao bez problema u jednoj drugoj kladionici i pao na 2 od ta 3 para, ali to nije vazno, kod ovih kokuznih jadnika nikad visse necu igrat, ko zna, vjerovatno nebi imali ni da mi isplate tri stoje, a kamoli visse.