Težak poraz od Newcastlea
0
Ferguson: Nema mjesta panici!
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po nicku shvaćate za koga navijam, ali nije mi jasno kako neki ljudi mogu biti toliko blesavi i govoriti ovakve stvari o Fergusonu koji je najtrofejniji trener svih vremena. Niko se nije bunio kad je s ekipom, koja realno nije bila vrhunska, došao do finala LP-a, kada je s prosječnim rosterom Uniteda osvajao kupove i lige itd.. Koliko su navijači na Balkanu samo zaostali. Kada se pobjeđuje - onda smo najbolji i svi valjaju, kada se gubi - svi su papci, šupci i sve treba otjerati. Isto je i s našom repkom! Jadni ste, kao navijači, ako se tako, uopće, i možete nazvati. Meni vas je, iskreno, jako žao!
Druze fergo kazes nema mjesta panici?? To si mogao govoriti prije dok si u redovima imao Van der sara, C ronalda , Carlosa Teveza koji te je izvukao iz ggg.ovana hiljadu put a ti ga proda Pe,dderu, pa onda Pola skolsa, Oslanjas se sve na staru ekipu rajana gigsa 39 godina,, Ja ne znam sta ti je vise?? Odrijesi kessu i kupi 3-4 kvalitetna igraca... Bas si postao KEssSA... Proda booziju kisu a nista ne uzimas.... NEMAA vise.... Smoling flecer kerik,, Evans ,,De ge. ... Lindergar MMMMAAAA BLJAAAKKK!!!!
MANCHESTER UNITED WILL NEVER DIE GLORY WILL NEVER DIE!!!! MANCHESTE CITY JE MALI CLUB SA MALIM RAZMISLJANJIMA SAMO STO PRICAJU JE UNITED!!!!! A VI STO PRICATE O ALEXU BOLJE JE DA SUTITE JER OCIGLEDNO STE BEZVEZNJAKOVICI KOJI PRICAJU GLUPOSTI!!!!
Zao mi je Fergusona. Covjek zna svoj posao. Sa prosjecnom ekipom osvaja titule iz godine u godinu. Dokaz da je najbolji u tom poslu. Sada su ga povrede unistile. Vise bih volio da osvoji Man U. nego Man C, ako vec ne moze Arsenal. Ne volim ekipe koje se naprave preko noci :s Gunner 4 life
3:0 hahahhaha, kako ono bi jel Glory Glory Man U. hahahaha, pusi.....te ga, Man City osvaja titulu :))))), ma nek osvoji i Blackburn samo da m.a.j.m.u.n.i iz man uniteda ne osvoje :P
Ma veze vi nemate \"navijaci\" Uniteda... za koga cete sad poceti navijati ?Za Barcu? Pa kad izgbi jednu utakmicu onda malo za Real, pa kad se United vrati tamo gdje mu je mjesto a to je evropski i engleski tron onda recite da ste uvijek navijali za Manchester i da je SAF najbolji trener na svijetu. Pu!
.........nije da pametujem ali što si žvako žvako, valjda ti nestalo žvake.....
jedan je Fergy...ostali mogu da mu ga g.labnu..!
fergi sa 70 godina ne zna ni da kateter nosi a kamoli da jos sastavi postavu... u potpisu alexova supruga
vidim ja sve sami strucnjaci komentarisu. koji vam je ba spolni organ, otkud vama pravo da najvecem (opravdano receno) nogometnom strucnjaku danasnjice poricete njegove kvalitete i zelite ga otjerati nakon dvije bezuspjesne utakmice? mora da vi najbolje radite svoj posao i nikad niste iskusili bilo kakvu vrstu pada nego samo ponosno kaskate ka vrhu, gdje ste garant nedodirljivi (samo steta sto je to neka kafana, fotokopirnica il\' transport poduzece a ne najveca sportska institucija na svijetu). dok je United trpao po 5 komada zaredom valjao je a sad ne? sva sreca pa balkanski pecinari ne odlucuju o tome. nigdje ste veze, vi i vasa uvjerenja, Dejtona mi. nije prvi put da United udara glavom od zid. sezona nije najbajnija ali sa ovakvim sastavom (uzimajuci i povrede u obzir) bit rame uz rame sa Cityem u koji je ulupano pola milijarde... e to nije mala stvar. a ti Fergie kako te nije sram, stvarno ne znam kako imas obraza i dalje sjedit na klupi ! preuzmi Walsall i zavrsavaj karijeru !
KAze moramo poraditi na igri u gostima a izgubio pretproslu utakmicu kod kuce od zadnjeg blekburna 3-2.. Dali si ti postao seenilan ili glupp ili sta vec, pa zar ne vidis da ti se sreda raassspada a o odbrani i golmanima da ne pricam... PUSIIIOona si posta prava
Fergie cijenim te ko trenera i sve samo pozitivno ali mislim da je vrijme da kazes adijo i ko zna kad i ko zna gdje nema smisla vise ....
Ma samo opusteno...
hohohohohohohohohohohohohohoohohoho go city, go city, go !!!!!
Treba ga smijeniti i dovesti Ibrakovića!