Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ebala te veljaca koji je to mjesec pricaj bosanski
Najveci download Filmova i Muzike Besplatno! Preko 850 Balkanskih Filmova i 8500 Seija! Posjetite nas sajt: www.balkanje.com
- dobro ako je on reako od \"veljace\" onda uredu. ??? - ako je novinar Bosanac katolicke vjeroispovjesti (ili danasnji moderni naziv \"Hrvat iz BiH\") onda opet uredu??? - ali ako je ..... pa je samo copy-paste onda ... tebi na sramotu sto tako obavljas svoj posao, a ja da sam ti sef kod mene bi barem ako nista barem jedan dio teksta prepravio. Eto trudio sam se da ne vrijedjam. :)