Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd eto ok nece Ria ali da Kelly ili bilo ko drugi ima prednost u odnosu na Richardsa... presmijesno !
Mozda nije htjeo da pjeva himnu XD
Ovaj selektor veze nema. Engleska i onako nema vrhunske igrace. Ferdinand je daleko najbolji odbrambeni igrac u PL. Mika Richards je odmah do njega. Ako se uzme u obzir da Runi nece igrati prve dvije utakmice, prilicno sam siguran da Englezi nece proci ni grupu.
Rio služio svojoj reprezentaciji samo u osamdeset prvoj utakmici?
Stvarno smijesno, Rio najbolji u Engleskoj na toj poziciji..Roy vodi Terija u kikserskom dijelu svoje karijere...bice suza u Engleskoj ove godine.!!!..sam pao sam se ubio !!!
hahahahha pa ovaj ko susic pozvo vranjesa da ih ukopa :P
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
ne pametuj te gluposti. rio ostaje jer terry ide na euro. da se ne bi dalji konflikti desavali jer je terry optuzen za rasisticko vrijedjanje antona ferdinanda. pozz
ferdinand smrdi na ManU, i ne treba ga nikad visse zvati u repku!!! Neka ide gadu skotskom!
@Inform E svaka ti dala care, da nisi napomenuo nikada ne bih prebacio taj kanal, štaviše, bio sam gaobrisao sa liste! :)
pa i jeste glupost izostaviti jednog ovakvu igraca ... covjek je stub odbrane u unitedu al eto kelly je bolji..
ma kakva repka jeb...s nju igraj ti sam sa sobom sa burazom ako hoces,svejedno sa tobom ili bez tebe idete kuci odmah.
Imate tekmu Spanija - Kina na TVE (spanska tv) ;)
Pa ocigledno je da ga ne vole :D