Hoće li doći na Old Trafford?
0
Ferdinand: Nasri je sjajan, može biti poput Cantone
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Bjelokapic Mozes ti nase glupe Bosnje sa takvim komentarima varati ali ljudi koji prate fudbal znajuu da je Ferguson prije 2 sezone poceo da prica o Modricu a Nasrija ne znam ni da je spomenuo osim mozda kad je razgovarao o utakmici protiv Arsenala. Svi Englezi govore da je jedan od najboljih veznjaka a vi sad hocete Englezima i Fergusonu da pametujete kako je on ka.ri.na. Malo vise gledajte fudbal a manje etnicku podjelu. Lik dosta radi i za odbranu a ne samo napad, sto nasi Bosanci ne cijene kad se samo pogleda sta pisu o Spahicu koji nas je 200 puta spasio prije one lose tekme protiv Rumunije. Oni vole Dzeku jer je prije zabijo golove za repku pa ga ne kritikuju sto trci koda je dobio hemoroide. Koji je vrag sa naslovom. Rekao je za Henrya, a ne Nasrija. Novinari malo lakse sa tom gudrom.
@BIJELOKAPIĆ - To ti kao \"bošnjo\" misliš jedini jer je tvoj \"kloc\" otkako je došao u City zabio samo 1 gol :) Žao mi je, ali kod nas takvih kloceva nema. Modrić je glavna figura u Spursima, a uskoro i u United-u ili Čelziju u što vi možete samo sanjati tj. da neki vaš igrač završi u pravom klubu, a ne umjetnom kao što je City.
E moj Zoki, Nasri je izmislio fudbal za ovog Modrića..
Onaj tko se ne razumijem u nogomet misli da će Nasri u United,a ustvari priča je totalno druga. Naime, onaj tko je imalo čitao ENG novine može lako znati da je Fergie zagrizao za Modrića još otkako je on došao u ENG, i da se uvijek vodi polemika oko Modrića tj. kad i kako će u United. Sada je došlo vrijeme, jest da je skup ali Fergie bi za Modrića platio najveću svotu u povijesti Uniteda, tako je rekao.
raspad sistema u arsenalu
da u manchesteru igra musliman,ma nema sanse,nikad nije niti ce :))))
GGMU! Nasri ako si imalo pametan preci ces u najveci klub :-D
Hoce aBd, jutros citam izjavu njegovog managera... Kaze coek` samo ceka poziv Fergija !! ;) GGMU !