Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crna gora - Savicevic, Hrvatska - Suker, zasto i nama ne bi predsjednik saveza bila neka legenda naseg fudbala ili ti nogometa, ko je ovaj Begic, ko su svi ovi ljudi u savezu ?
kako ne znas ko je Begic??? To je poznati SDP pulen koji je btw pomoćnik direktora aerodroma Sarajevo a razumije se i u fudbal... takvi su ti kmeri u sve se mijesaju i razumiju... vise o begicu mozes procitati ovdje: http://www.klix.ba/vijesti/bih/podnesena-krivicna-prijava-protiv-predsjednika-nsbih-elvedina-begica/140708147
Zanimljiva situacija, svi za stolom sjede koji lopte šutnuli nisu, a vamo negdje pored sa strane smjestili fudbalsku legendu Osima.
ništa od skraćenja lige
Fotoreporter uslikao dvojicu koji imaju najvise oraha u dzepu jer su naravno radili po zakonu
Kod nas u BiH gdje su rukovodioci najveci kriminalci uvijek tvrde sve je po zakonu. Dokle vise i sto je najgore nadje neko hrabrosti stati tome u kraj a podrske za to ni navidiku Sramota
Normalno dace reci da je sve po zakonu.Nisu naivni da kazu da nije a si znamo ko su i sta su fuj
čim nešto , imalo , funkcioniše u Bosni , hajmo to razvaliti , na bilo koji način !?
Imaju one tipicne politicke glave i kako da ih ne mrzimo
Begicu bolan zena ti se ebe za paree,pusti savez kraju idi kucii!
Zna on za to on određuje tarifu.pa neče valjda đabe kuči sjediti i koku gladiti.
Mafija