Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a šta kaže Džekson...ja sebe vidim u Citiju ja sam igrač Citija...e vidiš ti sebe Džeko, al ne vide te drugi :-D
dzeko ima vazeci ugovor, ne mora ni igrati ... pare su zagarantovane
Falcao bi trebao preci u City
Pakleni napadač koji \"pakleno\" i košta,\"City\" će (bar po imenima) biti najjači klub u povijesti...
kakav moron moras bit da ne racunas na igraca koji ti je donio naslov.... treba Edin bjezat iz te talijanske prcije koju vodi megaretard....
Što novinari bacaju patke u nedostatku novosti...Od ovog transfera nema ništa jer Falcao nije na prodaju ni po koju cijenu. tako je rekao predsjednik Atletica i odbio ponudu Chelsea prije par dana.
Koji bolesnik , Roberto Mancini . Imati Aguera , Dzeku ,Teveza i Balotellia , a dati jos 50 miliona za novog napadaca je van svake pameti .. Nista protiv Radamela , covjek je igracina i ja ga pravo gotivim , da me neko ne razumije pogresno , ali stvarno imati 4 vrhunska napadaca i platiti 50 za novog je bezobrazluk samo takav , odvratni Robero Mancini ..
Boze, dragi, kako je glup ovaj Mancini, a i ovaj arap sto mu daje lovu. Pa lik pored toliko napadaca zeli jos. A zaboli ga sto mu nema ko organizovat igru. Od kako je dosao u klub samo je kupovao napadace. Ulozio preko 500 miliona, i ispadne od jednog Napolia, izgubi titulu od Maaanche.
dok je balotelli u cityu - mnogi napadaci ce propadati, jer je sam balonja miljenik mancinija i sta god uradi bice mu oprosteno, a za druge ne vazi to pravilo. kako vrhunskog igraca dovesti u prosjek? dovede te mancini u city i drzi te na klupi jer miljenik balotelli kad tad mora igrati i biti ispred tebe ma koliko dobar bio.... propao adebayor, propao tevez, propao dzeko...sve zrtve mancinija u korist balonje.... isto ce biti i sa nekim novim....aguero-balotelli-? zagarantovano propadanje!
Ako ovaj dojde, cao Dzeko iz shitija, drag mi je nas kloc, ali trenutno na svijetu nema boljeg od Falcaa...
puno para za igraca koji ce pola sezone igrati i onda sezonu ipo presjediti na klupi neovisno o njegovim kvalitetima i zabijenim golovima...skupa investicija za sjediti na klupi, skuuuuupaaaa...
Falcao, Hulk, Cavani tri najbolja napadaca na trzistu...
Arsenal je s Emiratesa Ovi su sa Etihada
Na ovom kli..ksu samo da se pise, pa makar i gluposti...
Više nije nu Sun, sada prenose ublehe sa Metroa
Etihad stadio, novinar dragi