Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treci je vazan za srbe jer onako su turci zabijali njihovim babama XD
Naravno svi su oni dobri , poslije Ibrahimovićevog =)
Stoch BEZ KONKURENCIJE... Jao golcine majko mila...
svi golovi na 4 fudbal .com
sve, ne seri majketi.. Da si nekada igrao lopte nebi pisao gluposti.. Mexes gol je kopija drugih golova koje smo vidjeli bezbroj puta dok je Ibrin gol unikat .. Nije mu odskocila lopta od zemlju vec je na 2,5 metara fata u zraku i onakva kjacina i preciznost se do sada nikad nije vidjela... Ipak gol koji je postigao Francuzima je ljepsi od svih ovih koji konkurisu ..Ibra je jedan..
A gdje je Đekooooo?
ja dao isti gol ko ovaj vatle Neymar i nema me medju 3 najbolja
Ibrin prvo pa onda sve ostalo
ibrin ne konkurise, tek naredne godine ce biti u konkurenciji, j.bg ne citate..a mexes ce ga svakako pobjedit, ibrin je fantastican i nemoguc, al mexses ga demantova. dobro jasno mi je da je ovdje bitnije ko ga je dao, a ne kakav je go.
teska odluka, mozda ipak neymar, ne znam, podsjetio me na ronalda u barseloni nekad prije 15god, inace najboljeg fudbalera svih vremena.
A modricev u Realu? A ja, nije jos zabio... A dodavanje? A jooooj kazu da ni to ne zna....
Stochov najbolji
A Saidov gol Levskom, to ništa jel?
a gdje je Ibrakadabra ?!
Ibrakadabra!!!