Nakon udaranja skupljača lopti
2
FA pokrenuo disciplinski postupak protiv Hazarda
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a šta je posao ovih klinaca, da uzmu loptu i legnu na nju da bi prošlo što više vremena? E neka ga je opalio
posteno je ovo od strane FA. skupljaci lopti ima da se ponasaju primjerno. a jednom profesionalnom fudbaleru nikako ne prilici to sto je hazard uradio.
Evo jedne stranice za sve nas ljenčine koji cijeli dan provode pred računalom surfajući i igrajući igrice. Ovdje možete zaraditi gledanjem reklama. Za svaku reklamu koju pogledate dobijete 0,01$. Stranica je sigurna, besplatna i zabavna. Ovdje se možete registrirati: http://www.clixsense.com/?4986151
sta sam se izvinjivao , samo mi je to krivo
glupost je napravio hazard... ali kada je vec napravio glupost trebao je malom posten samar udarit...
Mali je kreten. Trebalo bi njemu zabraniti dozivotni ulazak na isti stadion. OK, nije trebo dobit po rebrima, ali je trebao biti opomenut.
hazard ima pecat