Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Široki Udinese.... Tekma i po
pa normalno da vam igraju cetnici i ustase kada niko ne zeli da igra u seljackom klubu kao sto je sarajevo gdje su olosi navijaci i pederi,trebate izabrati pravi i plavi klub gdje nema mjesta naciji,mrznji,a tvoj je problem izgleda jos 1992 godina,ustvari ti si balo jedan obicni koji jos zivi u 1992,a za tvoju informaciju ovo je lazni profil tako da ti samo mogu reci da mi je zao stvarno vas bolesnika,LA ILA HEILELAH...POZDRAV SA ALIPASINOG OD HARISA
Cisto da je na vrhu... Hahahah ovaj Metalurh je kurcina od ekipe... Osnovani 96' (Olimpic stariji), nemaju ni jednu titulu u Ukrajini, prosle sezone 5-i zavrsili, a najveci uspjeh 2005 i trece mjesto... U Evropi prosle godine dosli do Play Offa i ispali od Tromso-a, a prije toga Evropu igrali prije 4 godine i 3 puta zaredom ispadali u 1. kolu kupa uefa... Nemojte ni pokusavati predstaviti ove nekim baukom, jer su kurcine realno... Naravno, i vi ste kurcine, i necete proci jer ste vece kurcine od njih (i od Kusesija), ali kad bi nekim cudom i uspjeli to ne bi bio neki extra uspjeh... :) Plzen je za ove Barcelona... Toliko
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Želim i Želji i Širokom I zrinjskom da prodzu dalje to stvarno kazem od srca.Za nas se nesekiram idemo glat.Vidimo se na koševu i u prvoj i u drugoj tekmi ipak Sarajevo ima 2 predstavnika Sebe i Željeznicar.
samo da porucim kospicarima jedno mi igramo lose ali cemo ove godine uci u grupnu fazu uefa lige (manje vise zato sto imamo srece) dok ce te vi ispast od plzena. sto se tice sirokog i zrinjskog to je 50% prolaz (mada mislim da je zrinjski zavrsio nastupe u uefa ligi al eto bar neko pored div da popravlja koeficijent). a sto se tice nase lige pa jbg i naredne godine cete biti sampioni ali poslije Brazila i kad osvojimo SP i kad pape bude predsjednik saveza bit ce druga prica. poz i javite se na klix-u poslije plzena obecavam da vas necu puno podjebavat :)
uh ***te ipak se okrece
Svi ste se našli pravit pametni a više vas od pola loptu ne zna šutnuti. Svi oni što se raduju lošem rezultatu nekog kluba iz naše lige su jadnici a ne fudbalski navijači. Svima onima koji pesimistično komentarišu moguće susrete 3 kola predlažem da prestanu pratiti fudbal jer je očigledno da nisu shvatili suštinu navijanja. A za ove što u komentarima koriste "Četnik", "Ustaša", "Balija".... e njima se nema šta reći. Meni lijepo zvuči to da dodje Udineze, Stuttgart, Metalurg ... u Bosnu i vjerujem da se niti jedan naš klub neće osramotiti u tim utakmicama. SRETNO SVIMA!!!! NAPRIJED SARAJEVO!!!
Nece ni jedan, ni drugi i ni treci proci. Sarajevo blago receno smotano i kilavo. Zrinjski bolje i da ne pokusavaju proci, jer protiv Svaba ima da fasuju jedno 10tak golova po utakmici. Siroki, ma hajd - smotan ko i uvjek.
Pa nije mogao biti gori žrijeb za FK Sarajevo, naravno pod uslovom da prođu dalje. Em je protivnik zajeban em je "ne atraktivan". Stuttgart bi bio sjajan protivnik, jaka ekipa, atraktivna bilo bi dobro gostovanje HZ Stuttgart, još dosta naše dijaspore. Ali šta je tu je, vratimo se u realnost a to je da nemamo ekipu za dva poluvremena. Jedva i jedno mogu da izguraju a to nije dovoljno ni da se pobijedi FAMOS, o ovom Albancima i da ne govorim. P. S Iskreno želim da svi Bosansko Hercegovački klubovi prođu dalje, čak i nk seljo.
Volio bih da "Veliki klub" prođe dalje samo zato što predstavnik BiH, ali mislim, na osnovu prikazanog, da je i Kukesi prevelik zalogaj za "Veliki klub" a kamoli Metalurg.....
Boze pomozi !
ohoho,znači dotle smo došli Sarajevo vs Metalurg-Sarajevo(npm.ako nebudu pravili greške sa jučerašnje tekme) Široki Brijeg-Udineze-Udineze(bez uvrede) Zrinjski-Študgart-????
Ako fk sarajevo hoce da pobjedi metalurga onda moraju oko sale dati kukesiju 5 komada tamo i kuci
@mirkopfffffc Svinjo evo ti čvarak *oo*
Sve je moguce lopta je okrugla ! :)
STUTTGART 12- 0 ZRINJSKI
@Feget27 Kone su igrale sa Metalistom, a ne Metalurgom ;)
CRACK za Avast Internet Security V8.0.1489.300 2013 Licenca do 2050 http://cleanfiles.net/?GTNmHmN
Da hoce proc il Široki il Zrinjski, čisto da gledamo nekog protiv jake ekipe. Sarajevo, šta imaju tražit ako ove ne mogu pobijediti...