Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ožegović je dijete iz Bosne i Hercegovine. Da li je neko čudo da ga niko nikad nije ni pokušao pozvati u neku omladinsku repku BiH - recimo Sakib Malkočević ?! Da stvar bude još tužnija, Ožegović je samo par put pozvan u srpsku U-17 repku, ali sad može očekivati da bude standardan u srpskoj U-21 selekciji. Denijal Pirić i Murat Jaha su koordinatori za omladinski fudbal u bh.savezu. oni se brinu da selektori imaju imena potencijalnih kandidata, oni su krvici za sve izgubljene talente u posljednjih 5 godina, oni su krivci što djeca čekaju po dvije godine na pasoš i sportsko državljanstvo. slijedeči krivci su oni ublehaši što organiziraju kampove za talente širom evrope i amerike, a sve u saradnji sa Malkočevićem i Karačićem, i uz podršku saveza.
Nek' Umre Svako Ko Ne Voli Partizan! ;)
Pa pobogu,gdje slika Tina Svena?? Nisam navikao da ga se spominje bez slike u prirodnoj velicini. I da,sinoc je usao u igru. Sta je napravio - naravno NISTA!!
Napisah ja da vosa moze iznenaditi talijane.Fudbal treba pratiti znanjem a ne mrznjom.Kao ovi nasi zelja im je da Zeljo primi 6 golova.Ulazak Zelje u playoff ima koristi citava BiH kao i pitari.Podrzavam svaki klub iz bivse yu.
"BRAVO ZUKI"- KRIV SAFET SUSIC BH-LEGENDA
Trabzon krvavi me obori za kes...imao sam oba daju..koji magarci nisu mogli gola dati... 400KM!!!!!!!!!!
Ucinak amidzinog Maradone - usao u igru :) Najveca prevara BH fudbala
Zuka dragi .. sta bi ovo sine? Pregazi vas Voojvodina ko godine Slinu Merlina.
Hoce Zuka u Sampdoriju kaze Inter je beze klub ovaj je boljo pregazi ih Vojvodina inace je to jedan jak klub koji igra cesto Euro ligu
Kako Srbija kad lepo pise Vojvodina bre ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Partizan ce sledece nedelje proci Steauu, a Vojvodina ce proci Sampdoriju. Najbolji klupski fudbal u ex Yu se i dalje igra u Srbiji...
Trebao je Partizan sinoc poniziti Steauu,bolji su za klasu bili,moze im se to osvetiti,ali imaju se cemu nadati.
ne hrvatska, realno, srbi su iza pa onda makedonci pa mi u pet deka, nada se da vojvodina more do kraja