Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogodim Ludogorets,cista 2,kvota 6+! Profulam mrtvi Tottenham! A Salzburg uopste nije iznenađenje!
Kladite se pametno i uz analizirane parove, najveca šansa za dobitak na kladionici je kod nas!! Svakodnevno analiziranje i proucavanje svih parova donosi uspjeh, informacije koje imamo i koje sami pronalazimo na razlicitim stranicama koriste nam da bi postigli ono što svi želimo, a to je dobitak na kladionici, provjerite kod nas kako se zaraduje i kako se znanje isplati, postanite dio tima koji ce vas voditi u financijski preporod!!! POSJETITE NAS I ZARADITE: http://betoholicari.bloger.index.hr/
Blog o drzavi Bosni i Hercegovini (Historija, ljepote i sve generalno vezano za nju). http://adnanzmaj.wordpress.com Naziv ne mogu da mijenjam nazalost, ali bitan je sadrzaj :)
Jebote pa kod nas se izgleda fudbal prati samo zbog klađenja, glaj komentara sve neki kladioničari. Gledal' ko tekme zbog uživanja u igri više?
Odigro saaaaaaaam keca naa juventuuuuuuuusssssssss......
nije iznenadjenje salzburga...sta pricate koji racku???da se malo bolje informisete bilo bi vam pametnije,koliko je salzburg ulozio u tim..itd itd..pusti se suplje
Ko je igr'o na Lazio ,pare je bacio .
j..o im ja sav zenski dio familije
Ova euroliga je nepredvidljiva ko Kup BiH , ako ne i vise ..
ja bi da ga metnem a u male mi duboka....u meni mali samo devet cenata, a cojik bi rekao da sam razjareni bik...