Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjek upravu , budite realni pa recite koliko je United osvojio naslova...a koliko Shity...
naravno da je u pravu naftasi nikad nece biti kao United...a vi sto pisete da evrinim stavovima ne ide u prilog trenutno stanje na tabeli,nije mi jasno, jer covjek ne misli na proslu i ovu sezonu nego na historiju...MU4EVER
Rivalstvo između Uniteda i Citya :D :D Moguće jedino na Play Station-u. Zna se ko je gazda, nama nisu trebali šeici i milijarde € da bimo osvojili sve moguće titule do sada. Kao što neko reče, probudite me kada dođete barem do 10 titula, što će opet biti duplo manje od nas. Pa-pa. Evra - najbolji lijevi bek Uniteda u istoriji.
@cinjenica pa ko je sudio tu utakmicu prosle godine kad je United izgubio?? Ko je dao crveni karton Evansu na toj utakmici? Da mozda nije bas taj Clatenburg idiote jedan?? hebo te City da te hebo!
http://youtu.be/RZp9iN1VVuo
joj kad ovi man utd fanovi kazu navijate za pare hehe pa prvi klub u premier ligi koji se prodao bio je manchester utd. pa sta se vi javljaste onda?? ko su Blazeri?????
vidjeli smo prosle sezone bila nova serija Six and city za Bljuvited bili povrijedjeni Mark Clattenburg, Howard Webb i dr. pa nisu mogli osvojit a ispali u grupnoj fazi LP u najlaksoj grupi
brojke sve govore ...pogotovo od imena premier liga..trebala bih se zvati MAN.UTD liga ..koliko smo dominantni...GGMU
svi golovi na 4 fudbal .com
aaaaaa celzi? i oni se ove godine bore vjeruj mi bruda!
united naravno, hoce li ovi \"navijaci\" city-ja navijat i kada dzeko ode u atletico madrid a pregovara se o tome
MANCHESTER UNITED FOREVER...zacepite gubicu glupani koji navijate za pare-City...
dobro ko je prošle sezone popio 6 komada ??? haj ne blebetaj Evra da vam nije sudija bili bi u sredini tabele
jeeebbbbemmm ja vama maaajjjkeee mmrrrt tve rasisticke svima! treba vas objesit sve!! idiiiotiii gloooopi! koji smo mi kreeteni ljudi na balkanu pa to nema nigdje! nije ni cudo sto nam nedaju maknut nigdje i nece nam dati sve dok je ovakvih iddiioota a i ne trebaju!!!!
Suti crncugo lazljiva , nema mi odvratnijeg igraca od ovog bolida , staru li ti natakarim ANALNO !
da vam nije vasih sudaca ni gaca na sebi ne bi imali
\"Mancjester\" :-D