Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Murinjo cigan
...seljačina.
...btw, šta je reć da "urbani" klixo reklamira "zvezde granda"? ..."urbanost" prestaje đe počinje keš, ili...? i, nemojte složit bana jelačića meni, jer ste licemjeri vi :)
Sto si bila u centru paznje, bila si
Sta si ba mislila Eva da ce se oni okrenuti protiv milijunera on je sve kupio
Mourinho je kretencina bio i ostao a Eva je lijepa kao slika! Sto mu nije samarcinu razvezala kad se derao na nju, da se iskurlata po rezervama..??
Prošlo pet minuta slave, previše te je i bilo. Usput nisam navijač Chelsea.
I ovo je ravno velikom bratu i farmi . Sta se vise koji djavo o toj zeni raspravlja. Sta je ona bitna u svijetu fudbala. Isto opsesivni ludjaci samo Eva ono Eva ono .ebala vas Eva
aha ljuta Eva bit ce belaja
danas Čelziju igram keca, poklon kvota :D
Taman je slobodna da pređe u porno industriju.
Hajde mala poklopi se više imala si svojih 5 minuta, šef se mora slušati i moraš kontati jer si mu izvela igrača koji je mogao zabiti iz slobodnjaka, ne možeš se sa rogatim bosti.
Ne volim ga ni ja lično, al čovjek ima rezultate koji stoje iza njega! Trenutno mu ne ide al svi znaju da je strateg no 1