Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobitak ili dobit?
A ja se budala sikiram ko će koga pobijediti
NIkad gori Euro...
Pocev od fudbala pa do organizacije...organizacija bi bila bolja u danas razrusenoj Libiji nego u Francuskoj sto je bila..
@lik55555555 ne znam sto to mora imati veze sa Srbijom??? Kao da je Srbija igrala ja bi rekao sve super? Glupa ti logika...Kod tebe sve ima veze sa Srbijom a niko ne spominje Srbiju..ja nemam problem da kazem da mi igramo lose i slicno necu nikad hvaliti nas ako znam da smo losi..mozda ne kao pojedinci ali kao tim da.. organizacija ..pa pogledaj zadnjih eura pa vidi gdje bilo ovoliko propusta organizatora i tuca...jos oni su najavili masu policije i vojske i nista..ljudi unose baklje kako hoce
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da smo u susjedstvu imali jednu normalnu Srbiju , Srbiju koja nije imala opsesiju da dominira nad drugim , nit da im djeli lekcije, nit da uredjuje sta i kako trebaju , nit da ih usporava da bi sebe promovirala , tada se moglo razgovarat da nekoliko zemalja Hrvatska, BIH, Srbija , Crna Gora i Albanija zajednicki apliciraju za organizovanje Eura. No i tada bi oni koji bi da dominiraju trazili vecu dobit za sebe i od cjele aplikacije bi ostalo nista.