Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za onog supka o serbian cafe pa nemoj tako brate imamo i mi srbi iz Republike Srpske pravo da se izjasnimo iz iste smo zemlje nije ovo stranica samo za muslimane i nemoras psovati stalno to ti nista nepomaze samo siris mrznju a tí znas da su Srbi miroljubiv narod,
jadna je ova nasa zemlja sa komunistima kao sto si ti mars iz bosne mater ti jebem zivu ili mrtvu nema veze
marš ti na žepacafe, pa tamo daj komentare
jebem vam mater pravoslavnu mars na serbiancafe pa tamo daj komentare.
Nasa sprpska braca su pokazala africkim-francuzima kako se igra fudbal i ako nismo na EP ovo tim dodje isto Velika Srbija.
vazda lijabe okrenu na politiku
e jebi ga zao mi Francuza........
OP WEG NAAR ORANJE!!!
He, he,he... kad' pobjedi Turska, trese se Novi Pazar. Kad' pobjedi Grcka, trese se Beograd.
bas ovi vlasi nemogu bez nas,de vlasi oslobodite nas malo ba
ovaj krsanin je izgleda iz jagomira,lijecio ga dr karadzic,vide se rezultati
Bez politike molim, bolje organizovan tim pobjedio, a za Andreja, nije stvar u englezima nego u igri, englezi nemogu zadrzat loptu 2 min u nogama, zato sto se kod njih trci, ko muhe bez glave, cak i ovi Grci sto su neki dan poceli igrat znaju bolje kontrolisat loptu od engleza, u tome je problem engleza, jos jedan podatak ovo je prvi put posle 1968 da su se englezi plasirali u zavrsni dio takmicenja tj. po grupama. Pa ti sad vidi. Zasluzena pobjeda Grka. Sretno, Cesi, Danci i Svedi, znam da neko od Ceha i Danaca ispada ali te dvje su po igri bile najbolje reprezentacije.
SRBADIJA NA SVE STRANE...
REHAKLES mi imamo i boljeg trenera od grka samo nemamo igraca bas dobrih svaka cast pojedinci9ma pa ja...
..e"penisu"..jebem ti mamu balijsku....treba vas zgaziti skupa sa Turskom...:))