Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rooney ili kako ga zovu u engl. roonaldo: jest ruzan. pravi englez. al je momak 18 god. i igra fantasticno...
Bas sam ruzan...sta ja tu mogu???!!
Rooney je kralj i u budučnosti će da bude najači igrač na svijetu!
engleska osvaja prvenstvo!!!!!!!!! GO ENGLAND
engleska osvaja prvenstvo 100%
ovaj runi isto mongoloid... fuj kako mi je odvratna ta reprezentacija.. jebem im majke prepotentne... najgore je sto ne znam za kog cu navijat kad budu igrali protiv hr. majmuni i jedni i drugi
sta ti znas bjednice jedan, englezi su gorile po pitanju fudbala, samo centriraju i nabijaju loptu, nemaju pojma kako se gradi napad, kako se dodaje, bilo ko ko igra po zemlji zna protiv engleza oni smrde. ustase ce im se najebat majke.
englezi su izmislili fudbal englezi igraju najljepsi fudbal
rooney me vise podsjeca na ragbi igraca nego na fudbalera. nema nikakvog flera u njegovoj igri mada je efektan. englezi su vazda igrali ruzan fudbal.
Pa netrebas biti lijep i sminkati se da bi igro fudbal seljacino pederska. E vidi ti njega, prati fudbal da bi vidio lijepe muskarce... Jel tebi DEEN sta u rodu ha?
mater im jebem ruznu, pa pogledajte rooneya i scholesa.Pa ne mozes gledati utakmicu koliko su ruzni, treba im zabraniti pojavljivanje na TV-u.
svaka cast. samo mi je zao sto ce hrvati morati kupiti kofere. da se ja pitam francuzi bi opet u prvom krugu letili kuci. vazno je da ce englezi ostati.
posrat cemo vas englezi u ponedjeljak! Rooney izgleda kao neki vilenjak, gledao sam mu intervju na HRT-u, pravi je vilenjak iz crtanih filmova...
Kakvi Englezi, razocarali su, Hrvatska ce ih razvalit ako budu igrali ovako...
Viktoria je doooobra,,,,,,