Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora da im je Saša Vugdalić montažer.
Inace nisam sklon generalizacijama ali je narod u Americi zalupan i intelektualno zaostao. Naravno da ima inteligentnih i vrlo dobro skolovanih ljudina ali je prosjecan Amer sinonim za glupocu. p.s. I da, zivio sam u Chicago-u 9 dugih godina. Hvala USA ali nikad vise tamo. Ko se jednom docepa normalne evropske drzave vrlo brzo dodje do spoznaje da su Evropa i Amerika dan i noc.
cudo nije pitao kako ce Dzeko odigrati na Euru ..
a sta je sa klikskovskim gafovima?
morate priznat da su kraljevi ! oni kad us.eru , us.eru do daske ! xD
hahahah VIDITE OVO http://tinyurl.com/bq2l89y
Ovo ne treba da cudi posto Amerikanci o nogometu znaju onoliko koliko i mi o bejzbolu ili ragbiju. Zato ne treba da bude mjerilo da li su Amerikanci glupi. Ali su glupi posto npr. vecina smatra da je posjedovanje vatrenog oruzja stvar licne slobode.
Nije niko ni rekao da je slika novitet. To je samo ponovljeno da se pokaze koji su to mamlazi. Upravo radi velikog broja Amera, koji su blago receno poglupi, nam je svijet u q*rcu. Mali broj skolovanih i privilegiranih dominira masom i izigrava policajca na citavoj planeti.
kad ce ovo biti novitet?? pogledjate sta pise dole Hawks vs Magics ovo je staro najmanje 3 mjeseca! gl.upi Klix
dobar ovaj video bez slike, nas su u skoli ucili da je to audio snimak
i vi sa klixa niste daleko od ovih dogurali.morao sam otici na strani portal da skontam o cemu se ovdje radilo.isto da je dijete iz buca potoka pisalo text.
Klixovci, vi ste isti. Otkud AMEXI Lalas ?! izguglajte pravo ime, ili evo http://lmgtfy.com/?q=Alexi+Lalas
pa amerigo glup narod