Novi gaf
47

VIDEO / ESPN televizija: Kako će Messi nastupati na Euru 2012

Klix.ba
Jedna od najpoznatnijih sportskih televizija u svijetu, američki ESPN, ponovo je napravila gaf kada je riječ o Argetincu Lionelu Messiju. Ovaj put su se upitali kakve će Argentinac pružiti partije na smotri najboljih evropskih selekcija.

Američka televizija ESPN, jedna od najpoznatijih sportskih televizija na svijetu, ponovo je napravila gaf kada je riječ o Argentincu Lionelu Messiju. Ovaj put su se upitali kakve će partije Argentinac pružiti na smotri najboljih evropskih selekcija.

Sve se desilo u popularnoj emisiji "Mike and Mike", kada je voditelj Adnan Virk upitao svog gosta, legendarnog američkog nogometaša Amexija Lalasa, šta očekuje od Lionela Messija na Evropskom prvenstvu koje počinje večeras.

"Pa, Messi neće nastupiti tamo, jer je iz Argentine", odgovorio mu je Lalas. Sve ovo desilo se nedugo nakon što je ESPN zamijenio Brazilca Ronalda i Portugalca koji nastupa za Real Madrid.

Naime, u poređenju učinaka Ronalda i Messija, ova televizija je stavila fotografiju Il Fenomena koji odavno ne nosi dres Madriđana.