Ponuda 60 miliona eura
71
ESPN: Novi klub Radamela Falcaa je Chelsea
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@schok Haha polako nemoj balit ja.zavac.Jesi smijesan kao i citav celzi.
a i ti schok si neki lakozapaljivi maloumnik.koliko je do sada uloženo para u Chelsea,ja bi do sada,sa toliko para, sa Vrbanjušom osvojio Ligu prvaka i to makar dva puta.
a ti travuga neka Marijuana glup si kao top pa ko je koga pobijedio pre 7 dana sabane saulicu glupi?IDI SAKRIJ SE I CRTAJ TROFEJE U PHOTOSHOPU JER JEDINO TI TO I PREOSTAJE KAO NAVIJACU ARSENALA.
Ovim shabanima jadnim bosancerosima jeb.em mamu sto pricaju lose za europskog prvaka...Glupi ste shabani glupi kao topovi pogotovo ovaj BA je glup kao KONJ! I OVAJ JASMEEEN GLUP KAO KONJ NA 10 IDI SHABANE SAULICU SAKRIJ SE U MAMINO PRK.NO.
Da je pametnjakovic Wenger umjesti Girouda i Podolskog dao pare za jednog ovakvog napadaca sad bi imao ekipu od koje bi svi strahovali, a i Falcao bi se i naigrao i nadavo golova, jer Arsenal je puno bolji kolektiv od Chelsea
Ode li u celzi propada mu karijera 100 % nije to dobar kolektiv.
Ma u Real ba
Nije on za celzija,covjek je KLASA i uzivam ga gledati,prema tome ako ode u celzi sjeb.at ce karijeru,igro bi u odbrani.
Jestel i njega kontaktirali ?