Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Erose ne dipr majke ti
misli da ce mi dat cke sad
kako bi ovoi upo ko mrtav u mezar
Al' prvo da se opismeniš.
nije joj mjesto na terenu tako je... ali zato u svlačionici .....,.....
foko del foko, ni ra ti ra ti ta
Nastupat će Andrea Agnelli, John Elkann, Pavel Nedved, Andrea Pirlo, Gigi Buffon, Charles Leclerc, Carlos Sainz, Maicon, Dida, Franck Ribery, Fransesco Totti. Pa i ne treba nastupati osoba bilo kojeg spola ako apsulutno ne zna igrati nogomet, bilo bi sramota a i teško za gledati iako je humanitarna utakmica. Da se radi o bivšoj profesionalnoj nogometašici, eh to bi bila druga priča...
Samo čekam ligu prvaka u mješovitoj verziji i da kupim konopac i objesim se
Obje sise.
To je nemoguće jer jednostavno nebi bilo moguće jer su fizički muškarac i žena različiti i nebi bilo u duhu fair playa ali da je drugačije što da ne. Ako je zanimljivo što da ne.