Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Definitivno zasluzujes poziv, mada sa safetom se nikad nezna. Mozda izrovi nekog iz super jakog slaven belupa.
Naslov je trebao da glasi: Ermic Zec za Klix.ba: "Očekujem poziv Sušića Seada da mi bude menadžer, kako bi mogao zaigrati za reprezentaciju"
Kako je samo smijesno da Visca iz druge lige Turske dobija poziv, a ovaj momak iz 8. ekipe Prve Turske lige ne dobija poziv. Ili Eldin Hadzic iz druge Spanske lige nema mjesta pored Visce iz druge Turske.
I tin je jednom zabio protiv zapresica
visca je bolji..hehe on igra u drugoj ligi..hehe
Poziv za Zeca.
Legendo zar ti ne znas da prednost ima turska 2 liga i HNL, stvarno te ne kontam 😜 prvo moras potpisat sa Seadom da te on zastupa... Fuj Papeeee
Red je više pa kad dobiju pozive jedan Tino i Hadzic onda može i Zec koji je to sigurno zaslužio a u ponedjeljak se objavljuje spisak pa zar ga ne bi vec kontaktirao ?
Eee Ermine, nije to bas tako lako vratiti se u Safetovu repku. Prvo moraš agenciju promjeniti, npr, kod Seada, pa tek onda dobiti šansu za prodavanje. .....pardon, dokazivanje!
Prvo se trebas vratit u HNL i potpisat za Germaniju.
A NE IDE TO TAKO. PRVO POSLATI KASETE SAFETU, PA ONDA.
Zec prvo ti mora biti menadzer Safetov brat. Lijepo bi bilo da si mu nekad robina. A ovako kupi sebi dobar TV i gledaj. Imal i jedna druga reprezentacija da ide na SP sa dva napadaca? JEdan se povrijedi onda moze igrati u napadau sa Begovicem.
ma evo po novom i spahic poceo davati golove tako da imamo 4...begovic spahic dzeko ibisevic
Treba samo jednog golmana povest, pa ako se povrijedi nek proba Dzeku na golu :D
http://bet365.blogger.ba/ 100 % bonus na prvi ***zit !
Kakvi debili komentarišu na ovom klixu i kome sve Pape ne valja, čudi se čovjek kako je ova zemlja mogla išta napravit, a kamoli otići na SVJETSKO PRVENSTVO, halo idioti?!?! Dajte malo poštovanja prema ljudima napokon, malo civilizovanog ponašanja, a ne stalno neke teorije zavjere...
... po komentarima u nasoj drzavi imamo nekoliko miliona kompetentnih selektora. ;)
Sine, imas li ikog od familije u reprezentaciji? Nemas! E jbga onda, nista, drugi put
Ermine kolko ja vam tupim a vi nista.Ermine sine kes u ruke i pravac ka Susicevoj Agenciji,poslije rodbine bi odmah imao prednost samo novac uruci seljo ce to oborucke prihvatiti.Ako neces tako onda cekaj nekog novog trenera poslje svjetskog vjerovatno ce doci,ali boli k... safeta on ce se obezbjediti do kraja ovog mandata
Zdravo Ermine, Susic je! Sine nazovi brata Seada, I sve je rijeseno, igra Nije bitna, I mani se golova, mi Susici smo dobili priliku da krademo preko repke, I Svjesni smo nakon otkaza , da nemamo kvalitetu za slicnu poziciju, I kradju tolikog novca! Dakle kradi bosnjo od svog naroda, oci si I'm zamazao odlaskom u Brazil! Safete gotivio Sam te, Ali u mojim ocima si sada jedna velika seljacina, I papcina!
uzimali su i prije Susica, milione, pa nikad nista nisu napravili, Pape ako i uzme ima pravo, napravio je istorijski uspjeh.
neznam ko je ovaj ali zecevi su vrlo slatki