Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa po ovome svaki evropski fudbaler koji u kupu uefa zabije gol nekom turskom klubu bit ce uhapsen pod sumljom da mu je gulen naredio da da gol
Nemate pojma o cemu pricate. Ne znate apsolutno nista o FETO organizaciji i njihovom nacinu rada, neznate nista o Turskoj, vjerovatno je ni na karti ne znate naci, al svejedno imate potrebu da komentarisete...
@jokashmokash ati sad naso da branis majcicu tursku koja te okupatorsom sisom dojila hahaha citav svijet vidi sta brko radi samo glupe bosnje ne misle da ce imat kakve nafake
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
evo citam da je atletico madrid odbio doci u tursku na meč sa galatom. citam da ce klubovi masovno bojkotovati igranje u turskoj. ovaj bakirov hitler je započeo veliko zlo koje ce svijet dugo da pamti, samo što svijet opet zatvara oči onda kad treba reagovati
@munjaa Jel đikan ili navija za Ameriku? Jer jedno i drugo ne idu. Nedavno su u jednom istraživanju u Srbiji ispitanici naveli SAD kao drugu neprijateljsku državu, odmah iza Hrvatske. Vidiš ti koje vi turkofili logičke gimnastike radite samo da možete napasti nekoga i skrenuti priču sa milog vam diktatora.
Radovan Karadzic je radio u FK Sarajevo pa pitam sve vas sto pljujete po Turskoj - da je kojim slucajem jos u sportu,da li bi bili za ostanak Radovana na toj poziciji? Halo ba ljudi,to su neprijatelji drzave,pucisti i njihovi simpatizeri i tu gamad treba iskorijeniti
Logika govori da je vec necija politika bila u tom istom savezu, klin se klinom izbija
DIKTATOR! To je diktator , a ne Asad,Gadafi i slicni..ovaj neda sekunde disati...
Turska je zrela za totalnu izolaciju ....pa ovo se ne dešava ni u Sjevernoj Koreji što jedna budala može uraditi to milion pametnih ne ispravi ....
KAko te nije stid Erdogane, besrmano si preuzeo od jugoslovanske države floskulu o naoružanom narodu a tušiš globalni islam sa akcentom na BiH !!
Tooooo Tajibe babo nas, ko god 5 namaza ne klanja treba ga uhapsit, nanu him teroristicku, izdajnicku. Allah i Bosnjaci su uz tebe!
.....Erdogane ...šutni loptu !
Sad sam procitao da 300.000 turaka u Njemackoj zivi od socijalne pomoci
Ako 300.000 turaka u Njemackoj zivi od socijalne pomoci, znaci da preko 90% turaka ne zivi i sami sebe izdrzavaju. Prema toj informaciji su jedan primjeran, vrijedan i radan narod.
@nepogodan66 U Njemačkoj je 1, 5 miliona Turaka sa turskim i 2.5 miliona Turaka sa njemačkim pasošom. Znači ukupno 4 miliona. (Izvor: Savezni njemački ured za statistiku). Broj od 300 hiljada je ispod 10% i ne odstuoa bitno od prosjeka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odmah Erdoan diktator, a covjek samo zeli uvesti red u zemlji...al sve mi se cini kako su ljudima oci zamazane nekom tamo demokratijom koja nema veze s zivotom...nazalost danas s magla kupuje u galonima...kamo srece da je u svijetu vise erdoana, al eto da ne duljim vise...ajmo sad kvazi demokrate unlike mi dajte, sreca pa ima ljudi koji znaju na sta mislim, lijep pozdrav!
Ma ovi elementi veze s' mozgom nemaju i samo pricaju sta i ko ne valja, te sta ne treba raditi. Niko ne prica sta i ko valja i sta treba raditi. Normalno je da ce Erdogan da zavodi red i mir u svojoj drzavi i odbrani drzavu i demokratiju od onih koji su na nedemokratski nacin probali da ga ubiju i uniste Tursku ovakvu kakva jeste. I treba da uvede red.
al vole bošnje diktatore. od bravara do prdogana.
Bas... mada je Tito bio druga prica, ne mijesaj babe i zabe. Erdogan je smrad.
I Putina????
Živjela demokratija
Pravi diktator, nema sta.J..bo ti Sj.Koreju.
...sve poludilo..
Erdogan slusao od Ede Majke "neces vise nikom srat" :D
Nema Erdogan je trn u oko. Smeta evropskim silama, nemogu da provode svoje ciljeve. I bivsa Juga je smetala na isti nacin ko sto smeta Turska danas.