Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cela makedonija naviva za vas pozdrav iz makedonije
h'odte vamo Helene, da vas vratimo u pelene... Bit će gusto ko kroz granje, kad vas Bošnjo de.rat stane... mislit ćete da ste jaki dok vas Vedo ne pok.aki... Ja.dna li vam majka grčka kakva vam se čorba krčka.. da ste samo znali odma bi se vi predali... Nek sad znaju, nek sad čuju Zmajevi vam poručuju,. KAD BOJ POČNE NA BILINU POLJU, I ZMAJEVI VATRU SUKNU, BOLJE VAM JE ID'TE KUĆI KAD VAS BOŠNJO STANE TUĆI,.. ZMAJEVIMA RASTU KRILA DA ODLETE DO BRAZILA!!!!!!!!!!! NAPRIJED NAŠIIIIIIIII
Marićeva je žena Hrvatica i djeca su mu Hrvati, zato su i otišli u Ameriku. svi imaju HR putovnicu i NIJE JEDINI
otkud sada to da je Enver Maric tokom rata bio zatocen u Vranici? Je li to imaš pouzdane dokaze ili šta?
NA FACEBOOKU POTPISITE PETICIJU ZA POKRETANJE TUZBE PROTIV TAKOZVANE BOSNATV ! BANDA JE UKINULA BHT1 I FTV OD PROSLE SEDMICE SVOJIM KORISNICIMA, MADA JE PRETHODNO UREDNO NAPLATILA GODISNJE PRETPLATE ! BANDU SAMO NA SUD, BAREM U UREDJENIM DRZAVAMA ! ....BRAVO....to je pravi odgovor za pohlepnu b.a.l.i.j.s.ku bandu, takozvanu bosna tv i 'ayat tv, koja zrtvama agresije, protjeranim bosnjacima, servira samo c.e.t.n.i.k.luk u svom takozvanom programu, a hoce extra v.i.p. cijene za prenos utakmice !! BANDU SAMO NA SUD - BAREM U UREDJENIM DRZAVAMA! I OTKAZIMO PRETPLATU ! PROGRAM IONAKO NE VRIJEDI NISTA !
Za "baab": Ti si meni se čini baš veliki mulac..A vjerovatno pogađaš i zašto ?
Envere, gdje ti je putovnica? Kako se bolan izvadi iz Vranice onog' vruceg maja 1993? ODavno ti nisi legenda Veleza, prodana duso.
Uz BiH su sve zemlje regiona osim Smrda, zato će naši susjedi Hrvati im ubaciti 5 komada da se pobacaju u Dunav...
I ti sad rekao nesto pametno ? Mrzim kad ovako sad pred tekmu, svakakvih mulaca po medijima i svi skoro isto izjavljuju Nek se javi neko ima m.da pa nek kaze a mogla bi BIH i izgubit
poderat ćemo Grčku ko Hrvati Srbe u Zagrebu...
Ako budemo Susica slusali propali smo ko Grcka.. hmm sreca pa nam igraci znaju igrat sami od sebe.. susic odabere ko ce igrat i pusti ih ko stetu niz vodu.. jedan je Ciro ba..