Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo za chelsea , sta su se umislili da onako mogu ošteti jedan klub i da sudija nece biti progonjnj ma mars u pm..
nepostojeći crveni karton i gol iz ofsajda i on se još ljuti što ga proganjaju. sudije su stvarno pederi!
oni hoce da su nedodirljivi, iskreno navijac sam liverpoola. ove sezone je sve islo u korist drugih klubova. utakmica protiv man utd. crveni nizasta, onda par prethodnih utakmica par cistih penala nije svirano nad suarezom, onda proslo kolo cist gol ponisten itd itd.
da im oce podjelit otkaze ko bajramluk
Svakog supk.a u crnom treba proganjati na ovaj nacin ! Bravo za Chelsea! Samo se sjetite utakmice Chelsea - Barcelona kada je Ballack trc\'o za sudijom jer levat nije svirao 6 CISTIH penala. Naravno na kraju je Barcelona slavila sto je i ocekivano bilo JER SE BARCELONA NAJVISE GURA IZ UEFE. Milan,Real,Arsenal,Chelsea... samo neki od kluba koje su sudije ostetile u utakmicama protiv barcelone
I bolje da nas šupci poput Webba Halseya i još nekih obiđu...
jel\' ovaj Frisk onaj celavi ? pa taj nije ni zasluzio epitet suca a opet koliko god mi Chelsea bio mrzak zakinuti su bili tako da suci nisu u pravu barem ne ovaj put.
Za klat!
ako sun kaze, onda mora da je tacno. koji ste vi klocevi nepismeni
Za pohvalu je sloznost engleskih sudaca, ali trebaju biti korektni i priznati sta se desilo. Zasto jednostavno ne kazu da je sudija bio u krivu, ali da je posao kojim se bavi tezak i da ne mozete uvjek donijeti pravu odluku, ma koliko to zeljeli. Na spornoj utakmici Chelsea je drasticno ostecen u par navrata, i bilo bi korekto priznati gresku a ne tjerati neki svoj inat. Zbog ovakog stava sudija ko sad Chelseu moze garantovat nepristrasno sudjenje?!
Mark Clattenburg you are fucking asshole!