Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj clanak je nehuman. Samo podsjecate citaoce i njihove bliznje na to koliko je spomenuta bolest opasna,i da cak oni koji su izljeceni ne mogu biti mirni jer im se svakog trena bolest moze vratiti..
jebbo pare, jebbo sve.. cuvaj zdravlje i uzivaj dok mozes
Izgovori Kelime i Sehadet i spasi se kaburskih patnji i crnila u kaburu. Poput stanja izmedju jave i sna, znas a ne mozes sebi pomoci. Vjecna patnja i tuga. E moji ljudi. Oko sda se preplicete..pogledaj te nesretnika ne zbog bolesti vec zbog zivota posle smrti...blagoli se onom ko sad pusti Ucenje Kur'ana, suru El Mulk. Blagoli se njemu..on je sretnik..budi sretan ti koji se dvoumis,ti moras sam sebi pomoci. Poslusaj
otkud ti znas? jesi to bio tamo?
Pricaju VJERNIK i ATEISTA. Kaze mu Ateista, odrices se mnogo stvari u zivotu, molis se Bogu i sta desi se dodjes tamo i saznas da nema Boga, kako ces se osjecati???!!!!! Vjernik odgovara, mnogo bolje nego kada ti dodjes tamo i saznas da ima Boga!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)