Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
milan,dinamo,besiktas,galatasaray i na kraju zajedno sa ibisevicem,salihovicem kod amara osima u kataru...
ne brinem se ja za Lepog, naći će on klub!
nije lijep, već lEp! :)) a bome po svemu! Nisam nastran, ali mnoge žene bale za njim...a najlepši je po džepu!😂😂😂
Eh,,da mi je netko pričao da će nam igrači i reprezentacija ovako nisko pasti poslije samo godinu....to se isto desilo i Slovencima,,, oni se polako vraćaju,...a mi???
Koja je ova dilkanska papcina!
Avdija na korak od guzanghou-a i potpisivanja ugovora sa istim.... Kakvi retardi svaki dan novu glupost klix baci a nema veze sa fealnoscu...
Tino Sven Susic na korak od Intera :)
a neće da placa liječenje bolesne kćerke!! kad si svrljao okolo,barem plati liječenje vlastitom djetetu!!!!
Slik'o se s novom bankovnom karticom . . .
koga hoce, Amar Osim?
..haj ti otvori kakav kafic diskoteku pa se kurci tamo nije fudbal za tebe!
... ko kad u Evropi moze zaigrat jos samo u panjevima
Ogroman novac!? Relativna stvar. :-))
Idi Spaha kad te zovu braca Arapi. U Kataru ce ti biti ekstra. Drzace te ko malo vode na dlanu. Ja Katar dozivljavam kao drugu domovinu.
Yebe te samo sto oni tebe ne dozivljavaju tako. Ko nije rodjen u Kataru ne moze nikad postati drzavljnin te zemlje.
Braco ja sam bio 5 godina u Kataru. Znam vrlo dobro o cemu pricam. Meni je bilo ekstra. Prosao sam cijeli svijet, ali Katar je nesto posebno. I nikada me niko nikada nije ni pokusao za*** iz cijelog svijeta. Najgora bagra na svijetu smo mi. Ovi Balkanci generalno. Oni samo gledaju da te prevare. A I ti radnici. Sigurno je posrednik bio neko sa ovih prostora. Taj im je I uzeo lovu.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Pa Spaha prođe milion klubova ako bi se čovjek oslanjao na novinare iz Klixa!
Pa ti izgleda ne znas da je Dzeko juce presao iz Milana u Fener a Pjanic prosle hefte iz Barcelone u PSG?Begovic u Realu evo godina a Svinjo Susic amidzin na korak od Intera,dvokorak od Sevile a trokorak od Bazela.
Ma ne znam ja više ništa budu po par min.u klubovima i izađu :P :))
to mu i bi najbolje bilo....godinu dana lezat, malo trenirati, po koja utakmica...ustekat jedno 3-4 mio i onda lijepo u penziju:)
Idi braca i ne okreci se ni za kim... dajes 150% i opet ne valjas uzmi i ti malo tih zelenisa makar ces se odmorit od svega... sve najbolje...