Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Emir Spahić je do sada u dresu Seville odigrao 1039 minuta u 11 utakmica... pa nemoguce je ovo. I da je imao punu minutazu to je 990 minuta :)
Kolko ima da nije fasovo crveni? Veceras sve na karton, 3,20 kvota.
Konacno mnogima \"puca pred ocima\". Spahic je jedna medju ublehama nase reprezentacije.Potpuno je tacno da zbog njega nismo otisli na EP, frajer ga je navukao u sesnaesterac, prije toga mogao ga je oboriti barem tri puta.Drugo, pogledajte na youtube, \"odbrambeni igrac\" koji se IZMICE kada protivnicki napadac upucuje udarac prema golu, stalno nesto vraca loptu golmanu, nema ideje, totalno nesiguran. I \"poredjenje\" autora ovoga clanka sa odbrambenim iz Reala, pa koliko to protivnicki timovi uopste imaju sanse da napadaju na Realov gol??? Nazalost Spahic sve vise i vise razocarava :-(
spaha ko spaha, ja krivim onu njegovu ex, treba se vise na nju fokusirat nego na njegove kartone, hajmo raja re-dalj-ka....
Mashala! Znaci li ovo da cemo sada direktno u baraz za SP 2014?
ALI JE ZATO PRVI NA KLADIONICI. ZBOGOM EURO, ŽIVIO SPAHA.
@rofl ne racuna se u statistici sudijska nadoknada ;)
je li ovo onaj mamlaz sto je prodao utakmicu u francuskoj i sto je vise utakmica suspendovan nego sto igra
@ja jest eto svaka utakmica je cistih 90 minuta :)
Spaha je dobar igrač i u to nema sumnje i to i ova ,mada pomalo čudna statistika-ovo oko minutaže dokazuje, ali kao naš kapiten po meni je trebao kad je davao intervju nakon utakmice sa Portugalom u Lisabonu reći kao što bi svaki dobar čovjek i rekao : Ljudi ja sam direktno kriv jer sam mogao mnogo bolje intervenisati i mnogo ranije izbaciti loptu i izvinuti se mnogim navijačima a ne sterat nam priču kako idu nove kvalifikacije.Pa eto trebamo ponovo boriti se itd... Naravno da idu nove sa njim ili bez njega to je jasno kao dan ali treba biti čovjek pa priznati grešku.To je pravi kapiten.
1039...ispade da je covjek malo prekovremeno igrao :) kako god on je za mene dobar igrac i nije zasluzio da se pljuje po njemu! jednom kad ode svi cete onda govoriti Eh da nam je sad nas Spaha!
Procitajte spanske novine i komentare oko Spahica pa ce vam biti mnogo jasnije koliko je ovaj clanak napisan na neutemeljenim cinjenicama. Cak je i Baho u komentarisanju utakmica spanskog prvenstva odustao od Spahica.
et vi kreteni se nasli neke glupe komentare da ostavljate... ako niste sposobni nesto konstruktivno napisati bolje onda ne pisite nista... kako vam ne dosadi vise stalno pljuvati po drugima i njihovim uspjesima....toliko ste bezveze da niste ni svjesni!!!
ocm, sto ga nema u repki na pesu 2012?
hej deseti, ja sam 1010. koji ti sada psuje nesto.. ;)
...ah koliko minusa za dvije minute.... hamo jos.....SPAHIC EMIR-krakati defanzivac, kriv za penal i ne odlazak na EP
hahahaha... Koliko je puta punuo a koliko prno za vrije poluvremena...