Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz prve ruke vam hovorim, djeca su torturu doživjela na kampu, mršekali ih, vrijeđali, unaprijed se znalo ko će proći. nisu im di da izađu iz sobe, djeca nisu imala šampona, tri dana u istom dresu bili i nisu im dali da ga skinu. Užas i katastrofa. SRAMOTA, zato su nam timovi s*anje živo. Igraju i upadaju samo levati sa štelama.
Jeste li potrebe za HITNO KREDITA AKO DA ONDA WILSON EDWARDS KREDITA Company je najbolje mjesto za postavljanje tvoje KREDITA jer kad sam bio u potrebi za KREDITA pre izvesnog To je bila velika kompanija koji mi pomoći da mi je obezbedilo KREDITA možete se obratiti danas ih ZA VAŠ KREDIT možete doći NJIH putem e-pošte ([email protected])
Vedo je najveci patriota od njih svih u repki.....Uvjek je davao Maximum za repku, i kada nije u Formi....Najdrazi go' je bio protiv Argentine........To je Zmaj!
Zaboravio sam reci da nas je i na Svjetsko odveo
Upravo tako. Dao je 2 gola koja ce se najvise pamtiti.
Ako Bogda da nam budes uspjesniji od Vede.