Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo " selektori" opet navalite sa komentarima!
Vazno je da je amidzin Maradona u zivotnoj formi. Ove godine 5 utakmica uz fantastican ucinak od nula golova i isto toliko asistencija. Ne zovite samo njega da rahat gledamo utakmice.
Uz Amidzinog i hAvdijicu, ostavimo svaku nadu!
ja isto cekam da TSS pokaze kako HOROZ kljuca mrve i melje gliste ;))) Amidza je naredio Bazdarevicu da zove TSS-a, ko se MIJE KLADIT da ce Tinky Susica- Adzo biti 100% POZVAN narednu tekmu???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislim da bi trebalo saslusati ovog covijeka i malo vise postovanja iskazati jer je to covijek koji je puno toga dao reprezentaciji kad je bilo najteze vrijeme, koji ima mnogo iskustva i koji je vrlo cijenjen gdje god da je igrao. Ne vidim razloga da ga se omalovazava u vecini komentara ovdje. Bola je bio masina za golove i steta sto njegova generacija nije uspjela vidjeti neko veliko takmicenje.
bola kad ces mi platit onih 500 maraka sto si mi duzan
Niko da spomene Milana Djurica...bitnije je Bolica oprati....
Ima Hadzic
Ajmo Bola živo i uživo do jutra program : "Nisam te se nagledao nisam te se naljubio tako brzo sve je prošlo ja sam tebe izgubio" BOLA pjevaj sa nama do jutra veseli se
Jest ovaj glavonja dosadan
a baš nas tvoje mišljenje interesuje
Bola ostali ti brkovi od mlijeka