Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si nas sa Safetom i doveo do toga da drugog izbora nemamo.
Volim i postujem Safeta i Elvira kao igrace , kao ljude ...ali kao trenere Boze sacuvaj..sta sve nisam cuo u njihovim izjavama . Poslije utakimice sa Izraeolom hoce da ostanu na kormilu repke uz objasnjenje kako ce na proljece biti bolja situacija sa igracima ..nece biti povredjeni, bice u boljoj formi , pobjedit cemo tako sve preostale utakmice ..bla...bla..kad su smijenjeni odmah su rekli kako oni nece snositi krivicu ako se ne plasiramo jer eto iz ovih predhodni njihovih izjava svi uslovi postoje da se direktno plasiramo...Pa zar nije nimalo bilo mjesta u tim vasim glavama da predvidite da ce upravo mozda biti ovakva situacija kakva jeste i da svaka travcica na stadionu moze biti kobna pa da se strmoglavimo jos vise ..ali, ali vjerujem u Mesu i njegov , do sada , fantastican profesionalni rad , pa tako vjerujem i da ce ispraviti ova sranja u koja su nas uvalila ova dva trenerska znalca.
Elvire idi pjevaj......
.....ma nemoj!
Al ćete se usrati večeras :D ima da nam dvojke zabiju
Sve neki strucnjaci u PM.. Ovaj vise nikad nece biti trener niti ikad bio.. Saamo preko stele i on i Piplica su dosli u rep. Kompetentnost ravna nuli sto se trenerskog posla tice. Kao igrac je bio ok.