Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tesko ce ko zamjeniti ivicu osima,za one koji nisu upuceni begic je bio njegov zamjenik tako da mozemo reci da nije lose
Samo nek nije ovaj glavonja iz Lištice, svi mogu da budu predsjednici, ali nipošto neko u čijem je gradu nastradao navijač i nikad niko nije i neće odgovarati za to!
BEGIĆ ELVEDIN ZVANI DINO DIRKA NAŠ To je kao sto se vec gore u ostalim komentarima naveli jedan od najvecih strucnjaka nogometnog svijeta....mislim moze vam u svakom momentu i u bilo koje doba nabrojati 5 evropskih klubova. U kuci vam svima bio on predsjednik koji ste ga izabrali.....ta muska prostitutka je toliko pokvarena, al neka ima Boga za sve one koje je godinama maltretirao po aerodromu vratice mu se...sad ce on tako i fursata ufatiti i u NSu. Sad ce on poceti igrace svoje iz Butmira da dovodi u nasu reprezentaciju kao sto ih je i na aerodrom doveo. Ono papak po aerodromu sarmera opasnog glumi i laze onim zenama tamo, nabacuje im se, zivka ih....otac te J...O imas zenu i njoj se posveti!!!! Uh kad mu vidim ovu odvratnu facu samo...papansku, seljacku!!!
ovo je istorijski trenutak priznanje fzBiH od strane srpskog ihrvatskog naroda.Sad ce mnogi srpski i hrvatski igraci moci igrati za BiH jer nece biti pritska na njih ko do sada.To je vazno za sport bez politike i sigurno ce mo daleko otici na svjetskom prvenstvu.Grcima je petica zivi bili pa vidili.
Daj još samo da se kvalificiramo na to svijetsko pa da dusmanima usta zacepimo. Hajmo Bosno, hajmo Hercegovino!
Sa ovakvim imenima kakvi su u Izvršnom odboru i predsjednika i potpredsjednik NSBiH, fudbal u BiH će definitivno propasti...., žalosno na šta je spao BH fudbal...., gdje je jedna ljudska vertikala Sergej Barbarez, pa Bolić, Hibić, i da ne nabrajam one malo starije i umjesto da se za mjesto predsjednika bore Sergej i Bolić (mladi, pametni, patriote,imena u Evropskom fudbalu), ovdje se bore nekakvi livadići koji su lopte igrali samo na livadi dok su čuvali krave....., eeee Bosno i Hercegovino dokle su te doveli livadići i ova rulja koja ih slijedi tipa ovog bolesnika pod nikom @bolo i njemu slični.....
Kloc požurio čestitati, a na terenu smeta saigračima!
hahahahahahahaha,hoce 24% utopljenika da ukinu pola bosne u vlasnistvu rs hahahahahahah
I sad će ko nešto biti drugačije
SVI ZA 1. MART Svi protjereani iz RS za sljedece izbore 2014 da se prijave i glasaju u mjestima odakle su protjerani. Toliko svaki bosanski patriota moze uraditi za svoju domovinu BiH. Kada glasaju za patriotsku listu koja ce biti jedinstvena lista svih patriotskih stranaka, broj patriotskih glasova iz RS bit ce dovoljan da u Parlamentu BiH sjedi 5 delegata patriota iz RS a broj od 5 delegata je dovoljan da se mijenja ustav i ukinu entiteti. Idemo tako do ukidanja entiteta.
Koga god da izaberete bice vam maximum do baraza a onda zna se noga ,pa kukanje i plakanje, pa igrajte na male u dzamiskoj basci !
Danas jedan predsjednik Nogometnog saveza BiH Uskoro i jedan predsjednik Bosne i Hercegovine Idemo polahko ali sigurno....
Homo Zajednica opet kmeci XD
Naravno da ce Bošnjak biti predsjednik saveza , škutori i bosanske posrbice su totalni sportski antitalenti
UĆer\'o ti ti ga Bevanda onako multietnički, čmaru u ljudskom obliku!!!
Kako novi predsjednik? Jel prvi il novi? Pa ko je onda stari predsjednik? jer nikad nismo ni imali jednog predsjednika.... Zašto se u ovoj državi nikad ništa nepiše onako kako jeste? retardirana nacija haman.....
ili jesi ili nisi BEG