Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NISMO MI ZRELI ZA TOG, BILO BI MRTVIH NA SVE STRANE
@Lepi ti si srbin i ti znas veoma dobro zasto vas simpatisu u 2-3 drzave! vasi se funkcioneri toga boje!?!?! ali ne mora fudbal da pati radi vas i vaše istorije iz 90-tih.
A sta je tacno region, da nece mozda slovenci zaigrat?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jedino za šta smo mi zreli kao region je šah...I to je opasno,figure kad dobiju ubrzanje,more čvoruga ostati...
Trebaju sasanak imat navijaci i da se dogovore jel im se gleda vise Darajevo Dinamo Hajduk Partizam Zvezda Olimpija Buducnost il Kula Mladost da ne nabrajam . Ako bi se oni dogovorili od Uefe trazi direkno 1 mjesto u ligi prvaka i jedno u predkolo isto za Ligu Evrope.
Ne, ne i ne.
sbiljeska Vidi, za primjer prvo postrojiti političare koji maste brkove kroz gudbal, svakome odbiti po jedan bubreg za primjer. Poslije toga, na redu su navijači!
Nisam nacionalista Allaha mi. :D
ni ja, kokarde mi :))
SVE MOZE ALI BEZ SMRDA
I bez onih koji ubijaju gostujuće navijače!
To se dovedu potencijalni sponzori lige, uvide da je eventualni problem gostujucih navijaca, izvale milijardu, zabrane gostovanja i da vidis kako se igra. Pusti suplju. Da Turkish Airlines ili Lufthansa izvali pare, ili naka banka da imaju interesa, vidio bi ti. Kako u Spaniji nema gostujucih navijaca, moze doc 500 ljudi koji rade u tim gradoviam a navijuaju za goste, inace bi Baskijci i ETA palili gradove. Suplja prica. Dinamo i Partizan jedini mogu to ispratit sa infrastrukturom, zato se ostali i bune, jer nikad ne bi bili konkurentni za titulu i izlaz u Evropu.
a NE PIŠETE kako je igrač goražda na trening izašao sa majicom vojislava šešelja cccccccc bože sačuvaj
Pokrenuti ligu bez gostujucih navijaca. Stadioni bi bili puni, bar kod nas
Utoj ligi bi svake godine ispadali naši klubovi,jer nemaju nikakve šanse s Dinamom,Hajdukom,Zvezdom i Partizanom.
Hajduk i Zvedza ??? jesil to ozbiljan?
zabraniti gostujuce navijace, realno samo s ovom zajednickom ligom moci cemo konkurisati evropskim klubovima
Samo zabraniti gostovanje navijaca i bujrum sto se fudbala tice. Ako funkcionise u kosarci i rukometu sto ne bi i u fudbalu.
pa kod nas samo bilino polje i koševo ispunjavaju uslove,osime dragi znamo da te soros filuje al bavi se našom ligom makar malo
DA !!!
DA !!!
Nisi siguran iz Zenice u Travnik i Sarajevo ( i obrnuto ) otići, a priča se o regionalnoj ligi ...? ? ? Isto vrijedi i za Mostar, B. Luku, Zvornik i Bineljinu... Ukratko, razbijaju se glave, lome udovi i sl. na utakmicama seoske lige, a ovo je daleka budućnost... Što bi Calimero rek'o, nismo zreli, pa to ti je . . .
iz te takve lige željo i sarajevo nikada nebi vidjeli evropu a i hrvati nikada više nebi igrali sa srbima jer imaju realno dobru ligu,dinamu trebaju još 3 pobjede da prestignu rumune i onda dobijaju dva kluba u ligi prvaka,mi nemožemo primiti 50 gostujućih navijača iz mostara ili banjaluke pa šta bi kad igra hajduk ili zvezda kad ti u grad uđe 2,3 hiljade navijača spremnih na sve