Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mu vidiea....
Bosanski navijaci reprezentacije su kulturni,kao i njihova nacija!!!! Sarajevo gostoprimljiv,kao i drzava i njena nacija. A Sarajevski derbi , izgleda da je nesto posebno. Sve u svemu smo gospoda.Susjedi su nam katastrofa po x x slucajeva. A neki pisu o navijacima Dortmunda.Da,u pravu je da se kod njih ne pale baklje,ali se kod njih bacaju redovno case piva pa cak i kobasica!!!!
PUN SOSONA
SANKCIONISI PRO PALESTINSKE NA NEGATIVAN NACIN PROTESTE IZ BECA OD PRIJE PAR MJESECI...........
vraticemo Rimsko Carstvo! ko me podrzava u mojoj namjeri da vratimo Imperium Romanorum i vladamo polovinom svijeta! postavit cu ga za konzula!
opet ce balkan, grcka, egipat, sjeverna afrika i pola evrope biti nase carstvo. odron ti vrlo lako mozes postati senator ako me podrzis. naravno ja cu biti car novog carstva!
sprdnja amicus ili prijatelju :) zar ne znas za salu, pa i onako je ovaj klix samo circenses ili cirkus