Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Komitet...a gol ce biti priznat iako lopta nije presla gol liniju...Izduvaj ga pitaru
SAMPIONI!!!!
Igra li Vukasović?
Svrbi me nos i nešto mi govori da će Travnik odnijeti bar bod. A nos me rijetko vara. Osim ako opet ne bude penal za Želju u 93. minuti.
Igra li FK Torpedo Lješevo ?
TOPNIK EDY
gde su Varupe ???
E nek' si se i ti oglasio, nisi odavno
željezničar - travnik 1-0 samir bekrić iz penala u sudijskom vremenu gdje adilović pada van 16 metara.
zar ovaj nije otisao u minhen? il je burdus doveo nekog dvojnika, jer je onog prodao za 600k e?
Mala opaska vama treba 2 miliona i jos jedna opaska ne da se ponovo okusate u Evropi, nego da se ponovo provalite i obrukate u Evropi. E sad smo objektivni!
borcu treba 60 000km, sarajevu preko 1 milion... A veliki ZELJEZNICAR planira kako odbraniti duplu krunu i ponovo se okusati u evropi.
http://www.youtube.com/watch?v=faeSOe3TRYY http://www.youtube.com/watch?v=Eo9h04Kf5Jk epizoda 1 i 2 ŽELJEZNICAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
željezničar - travnik 1-0 samir bekrić iz penala u sudijskom vremenu gdje adilović pada van 16 metara.