Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako mogu, zamoli bih Katalonce da ne prate Hrvate više, ili makar nek šute o tome ako kojim slučajem i prate nekoga, jer nama naši katolici u BiH probiše mozak koliko su dosadni sa tim...hvala unaprijed.
Bosanski muslimani su stvarno čudne biljke. Kad sam prije 4 godine posjetio ovaj portal, sve je bilo puno pljuvanja po Hrvatskoj nakon poraza od Turske. Sad svi najedanput navijaju za Hrvatsku. Ali vjerojatno ćete u ponedjeljak paradirati u španjolskim dresovima ako Španjolska pobijedi. I od kud vam sad ta fora da hercegovačkim i bosanskim Hrvatima odričete hrvatstvo i pravo navijanja za hrvatsku reprezentaciju? Stvarno ste komedija. Hrvatska reprezentacija je reprezentacija svih Hrvata, neovisno o tome žive li u Samoboru, Mostaru ili Sidneyu.
ta nece traziti spahica
corluka nije stoper, pa je ovo smjesno, mozda igra za hrvatsku stopera a to je zato sto lovrena nema, on je desni bocni, a svi znamo da alves tu igra...
ma prate pletikosu 100%
ja u naj bližoj obitelji imam španjolaca pa me ništa ne vuče da navijam zanjih niti da ih volim u sportu, a vi navijate protiv HRVATSKE ničim vas neveže španija ! ajmo vatreni do pobjede
@Andrej Tebi stošta nije jasno ne zamaraj se previše glupostima.
malo si se preračuno. hrvati tu žive od sedmog stoljeća, srbi se pojavljuju u 13-om stoljeću, a vi i nepostojite ko narod. imate samo vjeroispovijest musliman, zato što ste se promjenili vjeru.
P.O.S.E.R.E.M. VAM SE NA VAŠIH 1/4 (ČETVRT) MUSLIMAJMUNSKE DRŽAVE. ŽIVITE U TOM JADNOM REZERVATU I SAMO PROSITE NOVAC PO KATOLIČKOJ AMERICI I KATOLIČKOJ ZAPADNOJ EUROPI.
lagano ga p.o.p.u.š.i.t.e. hrvatima, a španskim katolicima.
Pratili Corluku za kojeg nema mjesta u Tottenhamu a u Barci kao ima. Mandzukic, Modric, Corluka... slijedeci je Strinic, njega su u stvari pratili. A Hrvati se samo loze, kontaju kako su fudbalska sila nevidjena, haha.
hahha pa nema kupice im barca cijelu repku hehe novinar ai govana
ovo spanvi loze latine.
ti nemas veze ni sa turskom (osim po vjeri) ni sa tunisom itd..ja sam rodjen u hr i ja sam hrvat..i hercegovci su hrvati jer su krvno vezani i dobar dio hrvata vuce korjene iz hecegovine..oni ne moraju prisvajat tudje rezultate jer mi smo jedan narod.. kada odete na netko takmnicenje(u bilo kojem sportu) onda se javite. c gora koja je samostalna od 2006 je sportski gigant u usporedbi s vama..eto koliko ste jadni
jesi čitao najnovija genetska istraživanja? hrvati su zaista srbi, tj srpsko pleme prije 10 st. koje je naselilo područja hrvatske. a ima još ljepše, srbi su 50% turci. izgleda da smo mi bošnje najčistokrvnije istraživanje nije radio muhamed filipović
smjesnoo