Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek neko da neki steam da se gleda utakmica
Mozda i najjaci El Classico u posljednjih 10 godina!
Licno mislim da su Realovi navijaci ponovo poceli da pokazuju vrlo nizak koeficijent inteligencije. Nakon par pobjeda Reala i par poraza Barce poceli su opet da uzdizu Real do neba, a Barcelonu u staro gvozdje. Nikad se ne otpisuje najbolja ekipa svih vremena predvodjena Messijem i Iniestom. Jeste li vi normalni? Jeste li svjesni kakva je magija u njihovim nogama? Pa zar niste posljednjih 7 godina bar 50 puta otpisivali ovu masineriju? I sta se desilo? Mislim da ce biti dobra utakmica jer RM ima prednost domaceg terena i ne treba da zuri, a i u odlicnoj su formi. Ali mislim da ce Tata igrati sa 4 vezna veceras tako da Real nece puno vidjeti loptu. To znaci da ce Real na kontre, a Barca ce pokusati preko Messija, Inieste, Neymara pokusati da provuce loptu. Bice svega...
Koliko ja znam u zadnje vrijeme Madrid redovno hrmpači Barselonu. Pa gledajuci malo to, malo trenutnu formu ljudi imaju svako pravo da se nadaju. Tako da ne znam stručnjak u čemu je problem?!
Reći da je Barcelona najbolja ekipa svih vremena je velika i hrabra izjava, samo me interesuje kakve ti kvalifikacije imaš da ih proglasiš za takve.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
čuj??? mi mislili da Real ne želi da nastavi pobjedničku seriju...koji glup naslov...
realno...Real je u boljoj formi I kvalitetniji su ove sezone...i ode na 7
Internet prepucavanja i prijetnje mogu poceti..