Zajedno sa Nanijem i Cleverleyjem
0
Edin Džeko u reklami za nove Adidas Predator kopačke
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DŽEKU MOŽETE VOLITI ILI NE ON IMA IME I NEĆE GA LAKO IZGUBITI, PROĆI ĆE I MANĆINIJEVO VRIJEME. NAPRIJED DIJAMANTU NEDAJ SE.
Napokon zaigrao makar i u reklami
zaradio je Dzeko na reklami para ko vi svi zajedno, ali da imate jos po 3 zivota, klosari jedni!
Hej jesul oni umanjili ova dva pored Dzeke ili je on stvarno toliko veci od njih :S
Ne zamjerite kreaturi pod nadimkom p.i.p.a.k što svašta piše.Mučim ga svaku noć sa rimjobom,dakle d.rka mi ga dok mu ja nemilosrdo trpam vnago u njegova p.ogana usta.
Kad nemoze za prvih 11 moze u cirkus! pffff
S obzirom da je skoro pa zaboravljen odkad je u Engleskoj, sjajno je da se nasao u Adidas reklami. Inace nek mu je Bog na pomoci, trebat ce mu puno srece i pameti da pokusa spasiti karijeru. Zarib\'o je maksimalno.
Slomio se i De Jong protiv Liverpoola pa ga boli briga, dao golčinu (jest da su ispali opet, ali nema veze).
gdje mu je sestra, ko nju dribla? hehe
on je sad samo za reklame:)
Ne, nego protestantski, a bit će on i indijanski vrač ako treba, samo daj pare.
... u reklami za nove Adidas Predator kopačke???? Svaka čast Džeko! Ni jedan Bosanac do sad nije reklamirao Adidas Predator kopačke. Ovo je vrhunac. Nema dalje. Nek sad cr_knu komšije a i cijeli svijet od ljubomore.
katolički deda mraz.
džeko je obični škrtac, a ko čovjek je žešći š.u.p.a.k.
pogodio je u centar iz 50-ak pokušaja.
kloc ima epilepsiju.
glasajte za Dzeku na mcfc.com