O Cityju, reprezentaciji, Ibrakoviću...
0
Edin Džeko: Svaki novi dan je novo dokazivanje
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebao bi i Susic napisati knjigu npr. \"kako do boda u albaniji\"...
po ocjeni portala goal.com edin dzeko je nedodirljiv kao igrac utakmice
\"idijoti glupi!!!!!!!!!\" Dovoljno si rekao sa ovim \"J\" ;-) mr.sh u prvu klupu kod uciteljice ID.I.OTE
OVO JE BRUKA DA IBRAKOVIC PISE KNJIGU O FUDBALU GARANT MU JE BAJRO BACIC POMOGO DA JE NAPISE ON I FUDBAL NEBO I ZEMLJA ZATO I LIGA I FUDBAL U BOSNI SU NA VISOKOM NIVOU BAS ZBOG OVAKVIH KOJI DOLAZE GURAJUCI SAMI SEBE SA STELOM I PARAMA A GARANTUJEM DA DZEKO NE ZNA KO JE ABDULAH.SUVISE JE I KOMENTARISATI ZA IBRAKOVICA DOBAR JE KAO COVIJEK A O FUDBALU NEMA POJMA.
eki pete stative
bosanski jezik je totalna glupost. srbi i hravti su bosanci i oni ne govore mehko nego meko. tako da u bosni nema bosanskog jezika nego ima srpski, hrvatski i bosnjacki jezik. idijoti glupi!!!!!!!!!
Treće Srbi koji ne izgovaraju \"h\" su 99% sa sela, znači ruralno stanovništvo sa slabom razinom obrazovanja zar po sprskom pravopisu nije h zamjenjeno sa V oni nikad ne izgovaraju h, niko od njih, sto sam ja cuo za ovih 15 god
@blalba Bravo majstore, dugo strašniji i bolji odgovor nisam pročitala!
SABAN
Dzeko ne diPr!
@realista Jesi vala realan skroz. Prvo nešto kao Bošnjački jezik ne postoji nego Bosanski. Drugo uzmi pravopis Bosanskog jezika pa se malo nauči prije nego što počneš nešto govoriti. Drugo operi uši makar svaki drugi dan to žutilo ne bi trebalo biti u ušima pa ćeš čuti kako ko šta izgovara. Treće Srbi koji ne izgovaraju \"h\" su 99% sa sela, znači ruralno stanovništvo sa slabom razinom obrazovanja. Budući da si se često susretao sa njima može se zaključiti da si i ti iz tog kruga stanovništva. Zbog toga ne bi ti preporučio da sa svojih osam razreda večernje škole završene u nekoj vrleti govoriš o pravopisu. Iako si u inostranstvu ne znači da si i obrazovan kao tvoji domaćini s Zapada ne zaboravi odakle si potekao, ne zaboravi šume i vukove, čobane i drvosječe te otiske prstiju kojima su se tvoji najbliži potpisivali a vjerovatno i dan danas čine.
homoseksualac.
@hare ..ništa ne bi dobio da je sacekao pola godine i dalje bi imao važeci ugovor, a juve ne bi imao para za njega
svaka cast edine na uspijesima.......jos bi bolje prosao da si sacekao jos pola godine pa otisao u juve oni se vracaju i bio bi glavni
@butcher...nadam se da to radi tajno i ne zeli objavljivati, cini se kao dobar. Ovi što se bune Džeko stalno u novinamas, pa javna je licnost mora davati interv. Kako non stpop citamo skandale o nogometašimadžeko nema ni jedan. Dao je isto golova i kao Kun, Više nego balo, neopravdano je na klupi, al takav je život sad jesi ,sad nisi
Donira li šta Đeko dobrotvornim ustanovama, ovdje u BiH, nema tih članaka, tipa, Đeko donirao 40.000 KM za djecu i nezbrinute ili sl.
Novinaru sta je sa talentima fk Sarajevo