Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo Džeko...bilo bi dobro da može odigrati nekih 60 min. a onda Hodžića ubaciti.
Iako sam jedan od onih koji smatraju da je Dzeko daleko najbolji igrac i najbolji ambasador BiH od rata naovamo, mislim da njegov nastup u subotu nije kljuc pobjede, vec postavka formacije sa dva defanzivna vezna, s obzirom da oni prema naprijed imaju zaista paklen trio Bale (real) - Ramsey (Arsenal) i Alen (Livrepool). Mali Grahovac mora igrati, a uz njega kao "cep", ili priljepak na Bejlu - Kolasinac! Stoperi Zuka i Spaha, desno Mujdza, lijevo Sejo Salihovic. Tri prema gore Luilic, Pjanic, Viska i Vedo u napadu. A na klupi imati malog Hodzica i Dzeku ako ustreba. Samo ovako i samo pametno, sa presingom i bespostednom trkom svih 90 minuta. Iako su oni 9. a mi 30 u svijetu, kladinoce kazu 1,9 na BiH. A i to nesto govori, zar ne?
https://www.youtube.com/watch?v=y1XPPjHGQXU
Dijamantu,ako mozes igraj majstore,prevazne su utakmice za bilo kakve kalkulacije.
Bravo, e sad postroj igrace i selektora, svakome po klempu, onda fino sjedi sa spahom da odredite tim,
Igro il' ne igro, opet si Dijamant !!!
crvene brigade prijete krvoprolićem na srpske igrače ako se ne pusti Morina
Spahic je bezbroj puta igrao povrijedjen i pod injekcijama, sada je na tebi red Edine! Stisni zube i odvedi nas u baraz kapitenu!
Ako ce rizikovati i najmanju povredu, nek ne igra. Dosta je on i do sada za nas uradio, a više bih volio da propusti ovu pa igra 30 sljedećih nego da igra ovu a propusti 30 sljedećih. Džeko car!!!
Za ovu utakmicu vrijedi rizikovat dosta toga.
KO JE BABO ?
Pa Bakir
ĆAĆA SE VRAĆA !
Al u curku
OK
de javite na vrijeme ako nece igrati da gledam Grand...
Je li i Amrica ??
JEL KIHNO IJEDNOM
Jes, jednom ti je pr'no!