Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek on samo igra oporavit ce se on on je nejbolji
STA CEMO SADA NEMA DZEKE NEK MU SE MISIMOVIC POPISKI NA KOLJENO BICE BOLJE HEHEHEHE
PIPO JE KRALJ hehehehehehe
Imamo mi i boljih igraca na toj poziciji, tako da se njegovo odsustvo nece ni primjetiti, odnosno bicemo jaci u odbrani!
PIPO OVA X-COM TI TREBA KAKVU KINTU PREBACITI NA KONTO. CIM SE NAPISE NESTO O DZEKI ODMA SE CEKAJU TVOJI KOMENTARI. I JA SE SLAZEM LAZNJAK BIO JE \"POVRIJEDJEN\" I PROTI RUBINA PA SI GA VIDIO. NEDAJ SE DIJAMANTU. PIPO PRIJEDSJEDNIK BIH
Ma, sta ce ovaj b.alija glup je ko k.urac
Pipu za predsjednika,naprijed pipo mnogo si jak
Dzeko samo pravi takticku varku da bi se vratio jos jaci , to je nas dijamant, doktor taktike ,fizicke spreme, pamet... Dzeko ce iz ovoga izaci jos jaci , zapamtite to zavidni klipani..
Zanimljivo kako se uvijek povrijedi na treningu. Ne govore kako se povrijedio na treningu.
slinamu pipas moj
Jarane da se nisi malo zahebo?
Hoce li Dzeko Dijamant oporaviti do Svjetskog Prvenstva u Juznoj Africi? Joj koji smo mi baksuzi, uvijek nam se neko povrijedi bas pred takmicenje. Dzeko DIjamntu, zelim ti da sto brze budes spreman za Svjetsko Prvetstvo u fudbalu u Juznoj Africi.
Eto Pipo, neće ti ga Džeko moć ubacivat dok se ne oporavi. Ili da ti sjedneš na njega pa gore-dolje, hopa-cupa.
NASE BLAGO TO JE LAV BOSANSKI NIJE MU NISTA
Edineeeee.....dijamanteeeeeee Svim štovateljima moga lika i djela želim samo poručiti da se ne brinu ništa. Pipo je bio i Pipo će biti BiH4EVER