Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRPSKo-SKUTORSKE ISTINE hihihih 1.Nole osvojio zlato 2.Modric potpiso za Real hihihi 3.DŽeko nije najbolji igrač balkana hihihi 4.Nismo izgubili Kosovo hihihihih 6.ne deru nas bosnje u košarci hihihih 5.nisam g.a.y hihihihih
Bravo Dijamantu!
Izuzetno loš centarfor Edin Džeko,jedva je postigao namješten gol protiv drugoligaša i veoma lošeg tima Limerika.Protekle dvije godine stalno je sjedio na klupi,pošto ga trener Mančestera nije smio pustiti na zelenu travu zbog nevjerovatno loše igre.Edinu je najpametnije da se vrati u frtaljistan(23,56%)preciznije Kabul....pardon Sarajevo gdje se igra na oranicama gdje krave zeljave pasu i sa loptama krpenjačama,a ve da se blamira u Evropskoj ligi sjedenjem na klupi i primanjem crkavice nizašta kao i fantastično-nevjerovatno lošom igrom.
Nesto pametujete tipa \"igra kao djed, spor..\" mislim sasvim jednostavno, gdje je on, a gdje ste vi. Nema dalje!
Jednostavno najbolji centarfor u EU, dajte mi jednog boljeg ?
op op bravo bravo :DDDD
Kako ih je promesao!!
jbte džeko igra u B timu Man Cytija. Postigao gol protiv nekih 6 ligasa. sramota.
strikes againnnnn :P
a prima li ga amra veceras?
golovi se zovu \"ZABIO BI IH U MENE DJED\" selam alek
lijepa vijest danas nema sta: 1)godisnjica oluje i sudjelovanja 5 korpusa armije bih u toj operaciji 2) onaj pocijepao onog smrdalja 3) dzekson dao golove Pa moze li dan biti ljepsi od ovog. Btw znate li zasto su meteorolozi najomrazenije zanimanje u srbiji? Nisu najavili oluju XD
Vrijednija su dva gola na terminu nego dva gola protiv Limericka. Halo ba, pa Limericku bi Nedzad Fazlija dva zabio
stvarno ,da nema kladionice i interneta zaista ne bih znao niti čuo za ovaj Limerick. al\' hajde ,dva gola postići, lijepo zvuči.
IRSKA , TAKMICI SE U NJIHOVOJ PRVOJ LIGI.
Znal iko ko je Limeric i gdje se takmici !?!?!?