Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nikad ga nisam gotivio ali poceo je da trci da drzi loptu kod sebe da suta ili pokusava jos daje golove i asistira bravo
tebi se po nick-u vidi da nikoga ne gotivis
@bossyx bake i jest niko osim onima koje je uhljebio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj gol je prava majstorija. Iako ne izgleda atraktivno, ovo malo igrača može uraditi. Instinkt, lukavstvo, inteligencija, preciznost. Svaka čast, Edine Džeko!
jes vas lako zadovoljiti, jadne vase zene (ako ih imate). ja cekam kraj sezone, u pocetku sezone moze svako biti i prvi i zadnji. Samo ne trcite pred rudu...
sve stoji osim ono inteligencija. hahha... čuj mošnjo i inteligencija.
ehh slaba izjava edine.. i kad ne pogodis 6 mjeseci i to si ti ... vidjeli smo u citiju .. ipak samo nastavi tako .. kuca vec real
Ovo sam pravi ja - samo me nije bilo 7 godina :))))))
kloc zbriso iz govnarske pih za dubrovnik.
Da je Dzeko iz neke druge drzave, transfer bi mu bio 3x veci i bio bi postovan u drzavi, dok nama valja samo kad je dobar i jedan kiks ga vraca na pocetak. Pitanje je kada cemo imati ovakog igraca i ambasadora ove napacene i male drzave. Sretno i samo naprijed.
Bio i ostao najbolji napadač kojeg smo ikad imali. 50 golova je dao u Premiershipu. Najviše golova za svoju repku je dao u usporedbi sa svim repkama ex-yu. Trenutno najbolji strijelac serije A. I da ti krene niz brdo ti si svoj trag ostavio.
golove uglavnom davao san marinu, andori, farskim otocima i ostalim ribarima i konobarima.
@KrnjaBeHa a Francuska, a Belgija, Grčka ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobar vam je Džeko, da je Srbiji bilo šta slično, prošetali bi kroz kvalifikacije. Džeki svaka čast, uvijek je i bio majstor.
aj ba balijo ne seri.
@KrnjaBeHa Što balija, ja sam Srbin, a kad je neko dobar igrač to prevazilazi našu mržnju i dnevna prepucavanja. Lik je igračina, to treba priznati i čestitati. Zar to nije u duhu srpstva?
ma mozete se svi sageti i popusiti dzeki. covjek je tito na toti :D
nek mu popuši tvoja nana.
@KrnjaBeHa kako si samo glup
meni je Edin strašno drag,ali ovo je smiješno postalo. Fuli 5 nemogucih zicera i onda ga nešto dižemo u nebo što je postigao 1 gol ,i svaka utakmica isto. Pa Vedo bi u Romi dosad imao 20 golova na kontu !!!!!
Dzeko top, Ibrahimovic flop Zlatan propao ko kauc.
. S0KANTNA K0LUMNA VEDRANE RUDAN Hrvati su smece od naroda, za vreme NDH pusili Hilteru sada puse Americi http://tinyurl.com/ju95lep .
vedrana puši ko god joj više ponudi. nije ti ona nikakva novinarka i sl. jednostavno škraba po narudžbi. niko je i ne čita. propala ko kauč i kod svojih 5 obožavatelja.
PRAVI BOSNJAK☝️️ KOLKO JE SAMO GOLMANA NATJERO DA BUCAJU TRAVU
dzeko sine zadrzi tu energiju koju sad imas,trebace nam protiv grka.Ti i Milan djuric u napadu ih mozete samliti KO RUCNI MLIN KAFU
U fazonu, hello its me :D